Arama sonuçları: *

1. T

Maksimum 4.3k ya kasa önerir misiniz ?

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3a-k/ Ben idarelik olarak bunu düşündüm Bütçe maksimum 4.3k.
  2. T

Harddisk temizlicem yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm ben çarşamba günü Pollux 3 apu sistemini sipariş ettim bugün geldi windows fln kurdum ama harddiskimde eski pc den kalan dosyalar duruyo ve ben windowsu ssd ye kurdum. Harddiskte ki dosyaları silsem sıkıntı olur mu ? Bu disk d Bu da yedek disk harddisk 2...
  3. T

Kasayı aldığımda ne yapmalıyım ?

Pollux 3 apu sistemini sipariş verdik 1.5 gün oldu tahminimce bugün kargoya verirler. Kasa elime geldiğinde ne yapmalıyım ? Aşamaları söyler misiniz ?
  4. T

Sonunda sistemi alıyorum

Arkadaşlar pollux 3apu alıcam bugün yarın sipariş vericez. Özelleştirme olarak ssd yi iptal edip a2000 250 gb alıcaz anakart olarak ta msı a320m a pro alıcam ramleri 2x yapıcam başka ne önerirsiniz ? (Temmuzda da gtx 1650s takmayı düşünüyorum)
  5. T

3-3.5k ya en iyi hangi sistemi alırım ?

Gece de konu açtım ama aktiflik şimdi daha çok olduğu için daha çok kişinin fikrini almak istedim. 3 3.5k sistem önerir misiniz? ?
  6. T

Maks 3.5k hazır sistem önerir misiniz? ?

Benim aklımda pollux 3t 10 sisteminin ekran kartını rx 550 yapıp almak var. Siz ne tavsiye edersiniz ?
Geri