Arama sonuçları: *

1. hamzacolk

16K hazır sistem önerisi

Arkadaşlar 16k bütceyle hazır sistem arıyorum. önerilerinizi bekliyorum.
  2. hamzacolk

12-14k arası hazır sistem önerisi

bu fiyat bandında alabileceğim sistemler hakkında öneri bilgilendirme yapar mısınız ? piyasaya hakim değilim çok bir bilgim yok açıkçası. Teşekkürler.
  3. hamzacolk

11.000TL Sistem Önerisi.

11.000TL bütçe ile alınabilecek en iyi sistem nedir ? Hazır sistem olması gerekiyor.
  4. hamzacolk

ULTIMA-11400F+3060 sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/68288/ultima-11400f-intel-i5-11400f-asus-tuf-rtx-3060-oc-12gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem alınır mı ? amaç sadece oyun. 5600X ile sistem daha iyi olur diye düşündüm ama sistem bulamadım. Attığım sistemden daha iyisi var mıdır şu anda bu fiyat...
  5. hamzacolk

14000TL sistem önerisi.

Bi tanıdığım için sistem bakıyoruz. Bütçesi 14000TL nasıl bir sistem alabiliriz ? aklımda ekran kartı olarak rtx 3060 veya 6700 var. Ne dersiniz? Sadece kasa olacak. İşlemciye karar veremedim. İntel'in 11.nesil işlemcilerini düşündüm fakat pek bilgi sahibi değilim. Hazır sistem olması daha iyi...
  6. hamzacolk

4600TL Bütçe ile Nasıl Bir Sistem Toplamalıyım?

Arkadaşlar 4600₺ bütçem var. Ama şu konuda kafam karışık. Ekran kartlarının bu kadar pahalı olduğu dönemde diyorum ki şimdilik apu alayım. İdare edeyim onunla ileride ekran kartları düzelince ekran kartı alırım. Veya pollux 3t-10 sistemini Rx5500xt 4gb ile alacağım stok gelirse sizce hangisini...
  7. hamzacolk

Stok bitmezse son kez : Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar biliyorum çok konu açtım bu konuyla ilgili stok bitmezse son olacak gibi. Sizce bu sistem alınır mı Oc yapmayacağım. Ssd patriot burst alacağım.
  8. hamzacolk

Gamegaraj indirim !!!

Buyrun aşağıya ss koydum.
  9. hamzacolk

REYNMEN-Z4 vs. HERMES-M3150XT

Arkadaşlr aşağıya koyduğum iki sistemden hangisi daha iyi ve bu paraya daha iyisi olur mu ?Bütçe en fazla 4800Tl
  10. hamzacolk

Ryzen 5 1600 af + Gtx1660 super sistem alınır mı?

Arkadaşlar bu sistem alınır mı sizce patriot burst ile beraber 4.800 TL'ye gelecek
  11. hamzacolk

GameGaraj i3 10100F + RX 5500 XT sistem 4600 ₺ fiyata alınır mı?

Arkadaşlar verebileceğim en fazla 4600 Tl var ve bu sistemi almayı düşündüm nasıl sizce görüşlerinizi bekliyorum. Ssd patriot burst alacağım
  12. hamzacolk

Bu sistem bu fiyata alınır mı?

Aşağıda ekran görüntüsünü koyduğum sistem alınır mı? ssd ayriyeten patriot burst alacağım. ekran kartı 4gb versiyonu
  13. hamzacolk

Gamegaraj Eco Yeni Geldi

Arkadaşlar bütçesi az olanlar için gamegaraj bir sistem yayınladı daha yeni ve 50 adet stoğu var ne kadar iyi bilmiyorum ama işinize yarar belki https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t-eco/
  14. hamzacolk

Sizce almalı mıyım yoksa beklemeli miyim?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım ama şimdi mi almalıyım yoksa biraz daha bekleyip (öyle fazla bekleyemem) stok gelmesini mi beklemeliyim sistemde 1650s kullanacaktım olmadığı için 5500xt seçtim ne dersiniz beklemeli miyim zamlı mı gelir stoklar gelirse yoksa düşer mi?
  15. hamzacolk

4500TL 1650s sistem önerisi

Arkadaşlar en fazla 4500tl verebilirim sistem önerilerinizi bekliyorum AMD olması gerekiyor.
  16. hamzacolk

Gtx 1650s + Ryzen 3 3100 YARDIMA İHTİYACIM VAR SADECE BU AKŞAM İÇİN FIRSAT VAR

Fotoğrafını atacağım sistemin fiyatına daha iyisini bulabilir miyim? Yanında gamepower Mekanik klavyesini hediye veriyorlar(350Tl) sizce almalı mıyım daha iyisi olur mu beklesem daha iyisini alır mıyım yoksa daha zamlı mı olur
  17. hamzacolk

GameGaraj Ryzen 3 3100 + GTX 1650 sistemi almayı düşünüyorum nasıldır?

Bu sistemi alırsam geliştirip oc yapabilirim ekran kartı stoklarını beklemeyeceğim zamlı gelecekler diyorlar.Sizce nasıl alınır mı
  18. hamzacolk

Gamegaraj Ekran Kartı Stoğu Bekleyenler İçin

Gamegaraj ekran kartı stoğu bekleyenler için.
Geri