Arama sonuçları: *

1. byberk06

sistemim ne kadar eder ?

arkadaşlar sistemim g4 hepsi 1 aylık zaten bildiğiniz gibi ayrıyetten 300 tl ye t6 ultra takılı özetce sistem monitörlü ve monitörsüz ne kadar eder: r5 3600 rtx3050 gigabyte eagle gskil 3200 mhz ram 16 gb b450 mk 2 500 gb ssd spec delta rgb monitör : MSİ OPTİX AG321CQR 1 AYLIK SADECE 3 YIL...
  2. byberk06

G4 SİSTEM DURDUK YERE RESET ATIYOR YARDIM

sorunum hala geçmedi bios güncelledikten sonra 6 gün boyunca olmadı ama tekrar oldu şimdi .garantiyemi götürmem lazım anakra şubesinden almıştım yardımcı olacak varmı sorun : Arkadaşlar çözemediğim bir sorun var. Bilgisayarım kendi kendine reset atıyor. Bilgisayar bazen 6 saat sonra bazen 3 gün...
  3. byberk06

Takas mantıklımı yardım

Ps4 slim son sürüm temiz bi ürünüm var garantisi 5 gün önce bitti adam takas teklifinde buldunuz bu laptop ile mantıklımı takası yapsam kara geçermim
  4. byberk06

g4 sistem kaça satılır

arkadaşlar g4 sistem kaça satılır acaba 2 tane rampage fan + t6 ultra aldım ekstradan 12 bin teklif geldi sizce napmalıyım 1648318155 iyi bir fiyatmı satsam daha iyisini alabilirmiyim Teklif 12,750 oldu veriyimmi @DerratiX
  5. byberk06

Yardım G4 Si̇stem Donuyor

Arkadaşlar aldığımda 2 kere PC kapanıyor kasa açık kalmasına rağmen reset atıyordu , şimdi ise reset atmıyor ve donuyor ben PC yi düğmeden kapatana kadar hareket edilmiyor napmam lazım sorun nedir 1648146845 Ara ara oluyor 1648146897 @kaanay senin probleme benziyor çözebildinmi 1648147738 Konu...
  6. byberk06

RYZEN 5 3600 rtx3060ti

Ryzen5 3600 işlemci ile rtx3060 ti kullansam. Darboğaz olurmu olursa ne kadar birde 1440 p kullansam darboğaz hala olur mu
  7. byberk06

G4 sistem upgrade tavsiyesi

Beyler 2,5 bin TL bütçem var G4 sistemi bazı parçaları upgrade etmek istiyorum Tavsiyeniz varmı ne ekleyebilirim veya hangi paraçı satıp bütçemden ekleyip ne alabilirim , teşekkürler
  8. byberk06

Sorunlu G4 yardım !!!

Beyler PC yi iki gündür kullanıyorum fakat saatte 1 felan rasgele ekran gidiyor siyah oluyor ve geldiğinde sıfırlanmış oluyor kapanıp açılmış gibi oluyor ama kasadaki fanlar gitmiyor sebebi nedir yardım ? @Abdullah Hacıgül @pickpocket
  9. byberk06

G4 kasam yanıp yanıp sönüyor ışığı

Kasayı yeni taktık böyle sarı tek renk ışık yanıp yanıp sönüyor sebebi ne başka renk yanmıyor 1646836970 Yardım
  10. byberk06

G4 Aldım! Güncellemeler Neler?

Merhabalar gece 1 de başlayan macera bekleyiş öğlen 2 de son buldu . Gelen ekran kartı gigabayt eagle oc edition 8gb ( nasıldır performansı acaba) Sistemi çarşamba teslim alacağım acaba teslim aldıktan sonra güncellemeleri ve driverları nasıl yapacağım kaç senedir hazır sistem almadım...
  11. byberk06

Donanım arşivi G4 geliyor

Rx mi yoksa rtx mi 🤪😂 Geliyor gelmekte olan 🔥🔥
  12. byberk06

Freedos hazır sistemler

Merhaba arkadaşlar freedos hazır sistem aldık arkadaşıma gelince direk win11 olarak açılcakmı Yoksa bizim USB hazırlamamız lazımmı (İtopya sistemi )
  13. byberk06

DA SİSTEMİ MAĞZADAN TESLİM

Merhabalar cumartesi çıkacak sistemi normalde saat 6 da video geldikten sonra alabiliyoruz peki mağzadan nasıl alabiliriz sabah mağaza açıldığı gibimi yoksa gene video yayınlandıktan sonra mı alabiliyoruz . Kaç saat önceden gitsek yetişebiliriz sıra olurmu ?
Top Bottom