Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Durum Güncellemesindeki Karakter Sınırının Arttırılması

Merhabalar; Profilimize yazı yazarken olan 600 karakter sınırının arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Biraz uzun şiir yada bir yazı yazarken bu sınırlama engel oluyor. Sınırlama en azından 1000 karaktere çıkarılırsa iyi olacaktır. @Mehmet Yılmaz
  2. Yasin Çelik

DA Forum'da XenForo 2.2 sürümüne geçilecek mi?

Bildiğiniz gibi forumumuz XenForo tabanlı. Yakında XenForo 2.2 güncellemesi birtakım yenilikler ile birlikte yayınlanacak. Benim merak ettiğim şuanda bu sürüm DA Forum için test ediliyor mu ve çıktığında geçilecek mi? Eğer geçilecekse de, bu tarz yeniliklerin forum üyelerine önceden...
  3. Yasin Çelik

DA Forum 1 Milyon Mesaja Özel Etkinlik

Yöneticilerin aklına geldi mi bilemiyorum. Forumumuzda şuan yaklaşık olarak 977bin mesaj bulunuyor. Yakın zamanda 1.000.000 mesaja ulaşacağız. Bunun şerefine bol kazananlı ufak ürünler bulunan üyelere özel bir çekiliş, Yada forum adına bir etkinlik düzenlenmesi çok güzel olacaktır. Nacizane...
  4. Yasin Çelik

Sizce DA Forum'da İmzayı Referans Göstermek Yasaklanmalı mı ?

Forumda sıkça karşılaştığımız bir durum. Bilgisayarında bir sorun olanlar, upgrade yapmak isteyenlar, kaç FPS alırım diyenler genellikle imzalarını referans göstererek sistemim imza kısmında yazıyor diyor. Lakin bu durum forumda benzer yada aynı konuyu araştırmaya gelen kişiler için sorun...
  5. Yasin Çelik

Sizce DA Forum'da Bu Siteler Yasaklanmalı Mı ?

Başlıkta da belirttiğim gibi birçok forumda yasak olan, insanları yanlış yönlendiren benchmark siteleri ve güvencesiz satışlar yapan, satış sonrası müşteri ile ilgilenmeyen tamamı sıkıntılı siteler sizce Donanım Arşivi forumda yasaklanmalı mı ? (Oy kullanarak fikrinizi belirtebilirsiniz.)...
  6. Yasin Çelik

DA 80 Plus Sertifikalı Forum Profilleri :D

Profilimizde bulunan 80+ / 80+ Silver / 80+ bronze gibi rankları neye göre veya nasıl alıyoruz ? Aklıma takıldı merak ettim sormak istedim.
Top Bottom