Arama sonuçları: *

1. Gizemss

"İkinci El" Bölümü İçin Tasarım - Öneriler

Selamlar, Yine amatör bir tasarımla karşınızdayım. @Mehmet Yılmaz Bu tasarım tamamıyla fikir vermek amacıyla yapılmıştır. Amatörce durduğunun farkındayım. Aslında birçok şey burada anlatılıyor ama yine de ekleyeyim. Yukarıdaki resimde bulunan sayılar, aşağıda açıklamasıyla birlikte...
  2. Gizemss

Forumun 1. Senesine Özel Etkinlik

Selamlar, Forumun 1. senesi dolmak üzere. Yanlış bilmiyorsam 23 Mart 2020 tarihinde kuruldu forum. 1. senesine özel etkinlikler vb. yapılsa nasıl olur? Sizler ne düşünüyorsunuz?
  3. Gizemss

Forum Bildirimlerinin Masaüstüne Gelmesi

Selamlar, Yine amatör bir tasarımla karşınızdayım. Bu özellik daha önce aktif edildi mi, kullanıldı mı? Bilmiyorum. @Mehmet Yılmaz Ama ben güzel olacağını düşünüyorum. İstemeyen kişiler de kendisi kapatabilmeli eğer gelecekse de. Örnek işte: @Doğukan Fidan , @Re_Play , @epica59 isminizi...
  4. Gizemss

Üst Menüye bu şekilde bir şey eklenebilir mi?

Selamlar, Yine bir amatör çalışmayla karşınızdayım. :D Sorum şu; Foruma böyle bir şey eklenebilir mi? @Mehmet Yılmaz Ve mesela, Abdullah abi video veya bir şey paylaştığında şöyle minik bir bildirim olabilir: Tasarım amatörce ama fikrimi belirtebildiğimi düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?
  5. Gizemss

Sekme Adının Değişmesi

Selamlar, İsteğimi konu başlığında tam olarak belirtememiş olabilirim. Burada açıklayayım kendimi. Mesela Vatan Bilgisayar sekmesine girdiğinizde: başka sekmeye girdiğinizde: Gibi bir yazı beliriyor. Bunu Donanım Arşivi için de yapılabilir olacağını düşünüyorum. "Beni unutma!" "Seni...
  6. Gizemss

Profil Mesajı Bildirimleri hakkında

Selamlar, Öncelikle bundan şikayetçi değilim ama birçok kişinin sorununu çözeceğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ki bir profile mesaj attığınız zaman sizle alakası olmayan birisi de mesaj atınca size bildirimi geliyor. Bunu önlemek için önerilerim: 1- Profildeki o durum için bildirimleri kapatma...
  7. Gizemss

Yeni tasarım bu şekilde olabilir mi?

Selamlar, Kesinlikle amatör bir çalışmadır. Fikir vermek için yapılmıştır. Eğer yapılabiliyorsa bence bu şekilde daha iyi olur gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  8. Gizemss

Yeni Kayıt Olanlara Özel Mesaj Gitmesi

Selamlar, Yeni üye olanlar için Mesaj Kutusuna bir mesaj atılabilir bence. Kuralların yazdığı ufak bir mesaj olabilir. Konu açarken neye dikkat etmeleri gerektiği vb. (Bot yardımıyla tabii.) Bilmiyorum biraz gereksiz olabilir. Ama belki işe yarayabilir. Yeni üye olanlar forum kurallarını...
  9. Gizemss

Konulara Ufak Video Ekleme

Rehber yapmak isteyenler veya aldığı hatayı göstermek isteyenler için bence konuya video ekleyebilmeliyiz. Youtube üzerinden vb. bahsetmiyorum. Nasıl konuya 3 MB geçmeyecek şekilde fotoğraf yükleyebiliyorsak, 10 MB geçmeyecek şekilde video da yükleyebilmeliyiz bence. Hem hata alan kişiler...
  10. Gizemss

Gündem Konuları Hakkında

Açılan Gündem konuları Konu Dışı bölümünde gözüküyor. Yeni Mesajlar kısmında gözükmüyor. Bence Gündem konularının da Yeni Mesajlar kısmında gözükmesi gerekiyor. Çünkü Konu Dışı bölümünde daha az etkileşim alıyor Yeni Mesajlar bölümüne göre. Siz ne düşünüyorsunuz?
  11. Gizemss

Oyun arkadaşı bulma / Oyun takımı kurma bölümü

Böyle bir bölüm açılsa aslında güzel olur. Oyunlarda arkadaş arayan ve oyun takımı kurmak isteyenler için bölüm açılabilir. İsteyenler orada arkadaş bulup oynayabilirler. Ya da oyun takımı kuracak olan kişilerde olabilir. Oyun takımı kuran kişiler ve onlara katılanlar ise: (Takımın adını...
  12. Gizemss

Forum içi Ödüllü Etkinlik

Selamlar, aklıma fikir geldi. Daha önce önerilmiş olabilir bilmiyorum. Forum içi ödüllü etkinlikler yapalım. 2 haftada bir veya ayda bir olarak; Örnek veriyorum mesela: 1 ay içinde en fazla reaksiyon kasan kişiye Mouse hediye. 2 hafta içinde en fazla En İyi Cevap puanı kasan kişiye Monitör...
  13. Gizemss

Yeni profil tasarımları!

Ufak profil tasarımları yaptım. Daha iyi yapılabilir, acemiyim. Bence denenebilir.
  14. Gizemss

Yeni rütbe sistemi için fikir

Sadece ufak bir fikir. Yardıma ihtiyacı olan kişinin, çözümünü yazan kişiye reaksiyonları verelim. Yazılan yorumları Youtube'da olduğu gibi, kişi isteğine göre sıralasın. En çok reaksiyon alan yorum, kişinin "Çözdüğü sorun" ya da farklı bir isim, kısmına +1 puan olarak gitsin. Örneğin; Bu...
  15. Gizemss

Doğum Günü Kutlaması

Bir tavsiyem var, ekler misiniz bilemem. Herkes kayıt olurken doğduğu günü ve ayı yazıyor. Doğum günü geldiğinde, bildirim çubuğuna güzel bir mesaj bırakılsa çok güzel olur bence. Ekstra olarak o gün doğum günü olan kişinin imza kısımında "Bugün doğum günüm!" gibi bir şey yazsa çok tatlı olur...
  16. Gizemss

Aynı Konunun Üst Üste açılması.

Böyle durumlar gün içinde bir kaç kez yaşanıyor. Aynı kişi aynı konuyu üst üste açıyor. Tavsiyem aynı kişi konu açtıktan sonra 10-20 dakika geçmeden başka konu açamasın.
  17. Gizemss

Mesaj alıntılama ve bildirim.

Farkettiğim üzere bir kişi 2 tane mesajı alıntıladığında bildirim gelmiyor. Şöyle göstereyim: Aslında bana da cevap verdi ama; Bildirim çubuğunda gözükmüyor. Herkeste var mı bu sorun?
Top Bottom