Arama sonuçları: *

1. leroxy

Profil mesajlarında anket oluşturabilsek nasıl olur?

Bazı kullanıcılar ne yapacağı için anket açmak isteyebilir. Örneğin konu açmalık durumu olmayan bir şey için kullanıcılar profil mesajlarına o sorusunu/tepkisini yazıyor. Profil mesajlarında anket yapabilsek fena olmaz diye düşündüm. Sizce? @Mehmet Yılmaz Örneğin "Yağmacı Vandal mı BP Mi?"...
  2. leroxy

[Yeni Özellik] Forumdaki Kullanıcılar Ana Kategori Seçimi Yapabilecek!

Düzenleme: Arkadaşlar Hesap Detaylarından Ana Kategorinizi Yazabilirsiniz. Hakkında kısmında görünüyor. Alp AB'nin Mehmet Yılmaz işbirliği ile yaptığı ikinci icraati. Herkese H.O Forumda "Hangi konuya kimi etiketlemeli" gibi birden fazla konu var ve kim kim bilmiyoruz. Kullanıcının...
  3. leroxy

Eklerin üzerindeki butonlara tıklayınca ekin açılması sorunu giderilmeli.

@Mehmet Yılmaz Efenim uzun zamandır forumda yaşadığım bir sorun var. Bir kullanıcı bir mesajında ek dosya kullandığında üstteki Forumlar, Neler yeni gibi bazı butonlara tıkladığımızda mouse imlecini hala ekin üzerinde sayıyor ve atılan fotoğrafı açıyor. Bu hiç eklere dokunulmamış hali...
  4. leroxy

Foruma Kişiselleştirme Özelliği Gelse?

Malum forumun bir özelliğini keşfettim. Ve "tasarım olarak" güzel durduğunu düşünüyorum. Üstteki aydınlık-karanlık tuşunun olduğu yere bir tane de kişiselleştirme tuşu eklense ve forumun genişliğini vb. ayarlayabilelim. Sadece genişlik ayarlama olması bile yeterli diye düşünüyorum. Yan...
  5. leroxy

Profil Mesajlarına Sabitleme Özelliği Gelsin

Forumu "yormayacak" güzel bir özellik. Kendi profilimizde bir mesajı sabitleyebilsek fena olmaz. Profilimizde kendimize ait bir Twitter oluşturmuş oluruz. @Mehmet Yılmaz
  6. leroxy

Forumda Yararlı Olanlar Yazar Olsa Nasıl Olur ?

Forumda fazla emeği geçen kişiler Donanım Arşivi Sitesinde Yazar olabilse nasıl olur ? Veya Forumdaki kullanıcıların yararlı bulduğu konular Donanım Arşivi sitesinde yayınlansa nasıl olur ?
  7. leroxy

Konulardaki varsayılan yazı boyutu 15 Olsun.

Normal/Varsayılan Yazı Tipi Boyutu 15 Numaralı Yazı Tipi Boyutu Varsayılan yazı tipi boyutu gerçekten çok küçük. Ayrıca bazen yanlış yazınca üst satıra atıyor ve yine Varsayılan boyuta geçiyor yani hem zaman kaybı hem de küçük. Bu Varsayılan Boyutun 15 Olarak değiştirilmesi mümkün mü ...
  8. leroxy

Foruma Hareketli Profil Fotoğrafı (GIF) Koyma Özelliği Gelsin

düşününce güzel olur dedim. mesela benim şu anki profil fotom için bir mp4 dosyam var. bunu gif'e dönüştürsem direkt buraya koyabilirdim. Foruma böyle bir özellik gelse bence çok iyi olur.
  9. leroxy

Foruma Davet Bağlantısı Ve Kodlar Gelse Nasıl Olur ?

Foruma davet bağlantısı ve kart özelliği gelse nasıl olur ? Mesela foruma davet bağlantısı tamam pek yararlı olmayabilir ama kartlar biraz. Mesela kullanıcının kapak fotoğrafı pp'si bilgileri listelensin masaüstü için 16:9 mobil için 9:16 boyutlarda kartlar olsa nasıl olur ? Hoş.
  10. leroxy

Foruma Bazı Firmaların Müşteri Hizmetleri Gelsin

Sizce foruma belli firmaların müşteri hizmetleri gelse nasıl olur. Tamam bazı çakma müşteri hizmetleri var ama ciddi bir şekilde harbi harbi bazı firmaların müşteri hizmetleri gelse sadece telefon-twitter vb. değil aynı zamanda forumdan da ulaşabilsek nasıl olur ? Mesela Türk Telekom gelsin...
  11. leroxy

Foruma Music Player/Playlist Özelliği Gelse Nasıl Olur ?

Mesela forumun sol tarafı genelde full boş oluyor. Oraya bi müzik sekmesi eklesek. İsteyen kişi istediği müziği oradan açıp dinleyebilse. Gelecekte de kendi playlist'ini yayınlayabilse nasıl olur ? Mesela oluşturduğumuz playlist profilimizdeki ayrı bi sekmede olur. yan tarafta player olur...
  12. leroxy

Foruma Mesaj Sabitleme/Vurgulama Özelliği Gelse Nasıl Olur ?

Mesela bir konu açtık, herhangi birisi o konu hakkında çok mantıklı ve çok doğru olan birşeyi söyledi. Bu durumda o mesajı "o sayfanın" başına sabitleyebilsek veya vurgulayabilsek fena olmaz diye düşünüyorum. Yani bence çok güzel olur. Vurgula-beğen-alıntı-cevapla şeklinde olsa, bu mesajın...
  13. leroxy

Yeni Nesil Rütbe Sistemi

Normal rütbe sistemine ek ödüllü bir sistem daha olsun. Mesela 1 Ay Boyunca her gün foruma giriş yapana Ek bir özellik açılsın. Uyarı aldığında bu özellik devre dışı kalır. Mesela ben 80+ Bronze'um. Gidip işte 2 hafta boyunca her gün en az 50 mesaj yazdığım için 80+ Bronze yazısına ek olarak...
Top Bottom