Arama sonuçları: *

1. kadiks

Forumda yeni veya yakın zamanda hesap açmış kişiler için konu onayı

Forumda benzerine rastladığımız ve az önce de gördüğümüz gibi hesap açıp rahatça bir konu açarak küfür edebiliyorlar. Bunun önüne geçebilmek için 100 150 mesaj yazana kadar kullanıcılar konularına onaylama işlemi gelebilir. Biraz uğraş ister ama forum daha rahatlar. İnsanlar birbirine yardım...
  2. kadiks

Yayın platformları için bir bölüm eklenmesi

Forumda yayın platformları ile ilgili konu açmak istediğim zaman nereye açacagıma karar veremiyor ve genelde yanlış yere konu açıyorum. Bunun için yeni bir başlık altında yayın platformlarının bulunduğu bir kısım oluşturulabilir mi acaba? @Mehmet Yılmaz
  3. kadiks

Mesaj Alıntılama Sorunu

Az önce bir konuda bir arkadaşımın mesajını alıntıladım, daha sonra kendı mesajımı alıntıladım ve sayfa seçeneklerinden 1. sayfaya geçtiğimde ise kendi mesajıma yaptıgım alıntı gidiyordu. Çözüm olarak önce 1. sayfayı alıntılayıp sonra kendiminkini alıntılayayım dedim bu sefer de sayfa...
  4. kadiks

Bir konuda iken son konulara bakmak adına sayfanın en altına inmek

Bir konuya girip okurken ilgimi çekebilecek son konulara bakarken en alta kadar inmem gerekmekte ve kendi içinde aşağı yukarı seçeneği bulunmamakta. Şöyle ki; Konu içerisinde iken böyle oluyor bunun altındaki konuları görmek için okudugumuz konunun en altına inmek gerekmekte. Bence Bu son...
  5. kadiks

İfadelere Ek Olarak "+1" İfadesi Gelebilir

Bir arkadaşımızın yorumunu destekleyecegimiz zaman yoruma gel --> cevapla --> "arkadaşa katılıyorum" yazısından ziyade foruma kolaylık açısından bence ifadelere "+1" ifadesi eklenebilir diye düşünüyorum. Oldukça kolaylık sağlayacaktır... @Mehmet Yılmaz
Geri