Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Kapatılan ikinci el ilanları hakkında öneri

Herhangi bir ikinci el ilanı kitlendiği / kapatıldığı zaman satıcıyla iletişime geçmek halen mümkün oluyor zaten ilan da silinmiyor orada kalıyor. yani ilanın kitlenmesinin pek de bir anlamı olmuyor bu yüzden ya kitlenen ilanlara mesaj atılması da engellenmeli ya da kitlenen ilanlar doğrudan...
  2. Hudzell

İkinci el ilan açmak için rank kısıtlaması gelsin

Sevgili dostlar açılan ilanların güvenilirliği açısından ilanlar için rank zorunluluğu getirilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela abartmayacak şekilde minimum bronz rank olabilir. Çünkü bir sürü yeni sayılabilecek hesaplardan ilan açılıyor bu sahte hesaplar ile sahte ilan yapıp kullanıcıyı...
  3. Hudzell

İkinci el bölümünde "kurallar için tıklayınız" yazısı kaldırılabilir olsun

Çok minik ama bence yerli bi öneri olacağını düşünüyorum zaten oraya tıklayan kişi elbet kurallara göz gezdirmiş olacağından ha bire o yazının orada durmasına gerek olmadığını düşünüyorum nasıl foruma yeni kayıt olduğunda forum kurallarına bakınız yazısı kaldırılabilir ise bu da aynı şekilde...
  4. Hudzell

İkinci el ürün satma bölümünde ilan fiyatı rengi hakkında öneri

İkinci el bölümü için ilk öneride bulunmuş olayım daha destur ama fiyat rengi karanlık modda zor okunuyor koyu kırmızı gitmemiş gibi yeşil veyahut başka bir renk iyi gider diye düşünüyorum. fiyatlandırmaya göre renk de değiştirebilir mesela yüksek fiyatta açık kırmızı düşük fiyatlar yeşil gibi...
  5. Hudzell

Foruma "durum mesajları" hakkında tasarım önerisi.

Selam dostlar, forumda boş boş takılırken aklıma böyle bir düşünce geldi. Forumda belli başlı bilindik kişiler dışında kimse genelde birbirini takip etmiyor (istisnalar dışında) bu yüzden mesela ben durum atsam çok az kişi görüyor. takipten kasıtım bildirim gelmediğinden dolayı pek gören olmuyor...
Geri