Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Hayvanlar Alemi kategorisi açılabilir

Daha önceden 2-3 kere konusu açılmış ama hiç bir şekilde yanıt verilmemiş moderatörler tarafından. Tekrar söylemek istedim. Eğer birilerinin hayvanları ile ilgili sorun çıkarsa o kategoride konu açarsa daha iyi olur. tabii ki konu dışına açılacak. Edit:Anket açmayı unutmuşum. Mantıklı deyip...
  2. Dolar Bey

Hafif argonun konuşulmaması için öneri

Bu sıralar çok denk geliyorum birçok kişi "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullanıyor. Sık görmek bir insanı böyle bir forumda rahatsız ediyor. Moderatörlere tavsiyem veya yöneticilere bunu yarım uyarı puanı olarak eklenmesi. Örneğin X kişisi Y kişisini "lan,oha,yuh" tarzı kelimeler kullandığını...
  3. Dolar Bey

Konu onaylama gelmeli !

Çok fazla trol konu açılıyor ve herkes bundan bıkmış durumda(dır). 1 veya 2 tane sadece bunun için görevli birileri gelmeli kesinlikle. Siz ne düşünüyorsunuz ? Eğer olursa adayım bence yaşa pek takılmamalı (Ama fazla küçük biride olmamalı)
  4. Dolar Bey

Forum rütbelerini araştırmadan soranlar için

Hergün görüyorum pek araştırmadan soranlar var bu arkadaşlar benim tahminimce bitmeyecek böyle arkadaşlar. Forumun ana sayfasına veya ekranda bi kenara sabitlenebilir link olarak basınca rütbe işleyişini görsünler. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  5. Dolar Bey

Konu Dışı vs. için farklı Url adresi

Biliyorum ayrıntılı bir istek ama sayfayı geri alırken yeni mesajlar kısmına geliyor. Birçoğunuza saçma geliyo olabilir (sanki biraz saçma) ama Eğer olursa "Yeni Mesajlar,Yeni Konular,Konu Dışı,Popüler Konular" kısmına gelsin.
  6. Dolar Bey

Hayvanlar Alemi diye konu başlığı olabilir

Hayvanlarla ilgili konu başlığı olabilir başlık için neler eklenir derseniz Evcil Hayvanlar Sürüngenler Yırtıcılar vs. Bence mantıklı konu dışında fazlaca görmeye başladım sizce mantıklımı ? @crazyreign @Mehmet Yılmaz
  7. Dolar Bey

Şikayet neden kaldırıldı ?

Neden kaldırıldı bilen varmı ?
  8. Dolar Bey

Dolar,Euro,Sterlin gibi konu başlıkları olabilir ?

Yatırım vs. olabilir Ne düşünüyorsunuz ?
  9. Dolar Bey

Biraz karışık bir istek ama ayrıntılı ve önemli

Biraz ince ayrıntı olacak ama birçok kişinin işine yarar Atıyorum Pc oyunları konusunu seçtim başlığa bir şey yazarken başlığın altında başka konuda konular çıkıyor yani eğer ekran kartı konusunu seçtiysek orada işlemci konusu çıkabiliyor bu düzeltilirse belki birçok kişinin işine yarar...
  10. Dolar Bey

Foruma PC soruları dışında ayrı muhabbetli bir ortam eklense ?

Muhabbeti olan ayrıca ekşi sözlük gibi olan bi ortam nasıl olur ? İnsanların arkadaş olabileceği ?
  11. Dolar Bey

Yeni emoji gelsin bence

Bence yeni emojiler gelsin gördüğüm kadarıyla :) bu var birtek
  12. Dolar Bey

Noktalama işaretleriyle emoji

Noktalama işaretleriyle emoji yapılabiliyor atıyorum iki nokta ve parantez :) bunu direk noktalama işareti olarak gösterme ayarı olsun bence güzel fikir
Top Bottom