Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Konu paragraf editörü hakkında önerilerim

Bugün bu konumu yeniledim, çok daha detaylı artık isterseniz bi' göz atın :) https://forum.donanimarsivi.com/konu/detayli-windows-10-yuekleme-temiz-kurulum-rehberi.11121/ Bu konuyu yenilerken bazı özellikleri çok aradım, "keşke bu da olsa" dediğim özellikler şöyle listelenebilir: - Birden çok...
  2. RTX3070

Foruma destek olmak için "destekçi rütbesi" satın alma

Çoğumuz zaten reklam engelleyici kullanıyoruz ve herkese de kullanılması öneriliyor. Forum için mobil uygulama ve birçok başka istekler geliyor, forumun gelirini bilmesem de bu işlerin parayla olduğunu bir geliştirici olarak biliyorum. Eğer satın alınabilir destekçi rütbeleri gelirse uygun bir...
  3. RTX3070

Konu sınıflandırma sistemi eklenmeli

Bazenleri kendi konularımdan belli konuları bulmak istiyorum ancak teker teker arama yapmak veya konularım kısmından açmam gerekiyor. Aklıma bunun yerine bir sistem fikri geldi, bu da "kategoriler" olur. YouTube'daki oynatma listeleri gibi gizli ve herkese açık olabilmeli. Kategorilere...
  4. RTX3070

Ana sayfa sadece PC için değiştirilmeli

Mobilde güzel gözüküyor ama sanki PC'de biraz küçük gibi. Bence PC'ler için aralarda daha fazla boşluk olmalı veya profilden ayarlanabilmeli.
  5. RTX3070

Hazır sistemlerde küçük bir miktar stok foruma ayrılmalı

Tam olarak nasıl çalışacağını bilmiyorum belki sınırlı sayıda stok koyarak foruma duyurulabilir sonra da geriye kalanları koyarak itopya ana sayfa + DA sosyal hesaplarda duyurulabilir mesela. Benim sistemim var ve ben kendim topluyorum ancak almak isteyen çok kişi var bu forumdakiler de dahil...
  6. RTX3070

"Şu anki ziyaretçiler" kısmındaki yazım hatası düzeltilsin

https://forum.donanimarsivi.com/online/ Başlıkta yazım hatası var.
  7. RTX3070

"Teknik sorunlar" başlığında konu açarken sistem özelliklerini söyleme hakkında bir metin eklensin.

Çoğu kişi sorun yaşıyor ama sistem özelliklerini belirtmiyor. Üste bir uyarı gibi eklenirse faydası olur diye düşünüyorum.
  8. RTX3070

Ban kaldırmak için başvuru formu olmalı

Genelde Discord sunucularında vs. görüyorum sonra aklıma forum geldi birisi eğer (perma) ban yemişse ve yeniden foruma girmek istiyorsa böyle bir şey kullanışlı olabilir. Yeni hesap açsa multiden ban yiyecek yani çok çözüm yolu yok. Bir form olsa ve bazı (perma) banlar onunla kalkabilse bence...
  9. RTX3070

Konulara "troll konu" yazanlara ceza verilmeli

Birçok yeni kişinin bundan dolayı forumdan soğuduğunu görüyorum ve artık bunun önüne geçilmeli. Yeni konu açan birini görmüştüm ve aynı zamanda yeni bir üyeydi, yüksek bütçeli sistem tavsiyesi istiyordu ve ilk cümlesi forumda troll konu damgası vurulması ile alakalıydı. Yeni üyeler bile...
  10. RTX3070

Link kısaltıcılar yasaklanmalı

Link kısaltıcıların hepsinde IP veya cookie logger olma ihtimali çok yüksek. Bilinen link kısaltma sitelerinden de olsa orada kısa bir süreliğine başka bir linke gidip gitmediğini anlamak imkansız. Uzun linkler için zaten köprü işlevi var.
  11. RTX3070

Bazı sayfalarda "Güvenli değil" ibaresi yer alıyor

Az önce dikkatimi çekti, https olmasına rağmen ara sıra bu çıkıyor. Chrome ile ilgili bir sıkıntı mıdır yoksa forumdaki güvenlik sertifikası mı yüzünden?
  12. RTX3070

Mobildeki tarayıcıda cevap yazarken klavye kapanıyor

Bug var gibi, yeni başladı bu, telefon S7 edge, tarayıcı Chrome. Cevap yazarken klavye kapanıyor bir daha tıklamam gerekiyor.
  13. RTX3070

Reklamlar alttan çıksın

Bazenleri mobilden kullanıyorum reklam üstten çıkınca sayfa kayıyor filan rahatsız ediyor onu alta taşırsanız daha rahat olur
  14. RTX3070

DA Forum Mobil Uygulama

Forumun daha aktif olabilmesi için mobil uygulama bana göre olması gereken bir şey. Bazenleri telefonun ekranı küçük olunca tarayıcı sıkıntı çıkarıyor, üst sekme başlıkları vs.
Geri