Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

eski kilitlenmiş konularımızın kaç k hit aldığını öğrenme gelmeli

önceden kilitlenmiş konuların kaç k hit aldığını kaç mesaj yazıldığını öğrenebilmeliyiz konuyu uplamak istemiyen olabilir ceza alabiliceğinden dolayı
  2. TeknoPiyon

Durumuna yorum yapan kişinin bildirim almaması

@Mehmet Yılmaz abi yapabiliyorsak durumuna yorum yaptığımız kişinin aynı duruma mesaj yazıldıkça bildirim gelmesin bazı yorumlar 100 yoruma kadar gidebiliyor o yüzden birde etiket atılmadan durumdan bildirim gelmesin bence
  3. TeknoPiyon

Özel konuşma başlat ta bulunan ingilizce hata

@5x_d4emon a mesaj yollarken böyle bir hata ile karşılaştım @Mehmet Yılmaz bir el atarmisin abi
  4. TeknoPiyon

Donanım Arşivi forum uygulaması fotoğraf bozukluğu

Arkadaşlar forum uygulamasında forum pp si çok farklı ve şurda bir ek var bence bu düzeltilmeli düzeltilebiliyorsa @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz sinir bozucu bence
  5. TeknoPiyon

Forum üyelerinin isteği üzerine 2 hafta forumdan uzaklaşma gelebilir

arkadaşlar forumdan uzaklaşmak istiyorum dersime odaklanamıyom mehmet abiye yazdım dedimki beni 2hafta yasakla malesef olmaz dedi bu foruma geri gelmeli lütfen oylama yapalım 1614088220 2hafta girmeden duramıyom o yüzden ceza istiyom bu sistem geri gelmeli bence
  6. TeknoPiyon

Çözüldü✓ Foruma olumlu olumsuz oy mu geldi banamı öyle geliyor?

Arkadaşlar telden uygulamadan girdim her mesaj altında aşağı yukarı oy var ve oy verebiliyoruz
Top Bottom