Arama sonuçları: *

1. leroxy

Karakter Sayma Aracı Yanlış Çalışıyor

@Mehmet Yılmaz Profilime forumdaki rehberlerimden oluşan bir mesaj atacaktım. URL Olarak yani bu şekilde Giriş Seviyesi Bilgilendirici Rehber/Konular! TurkNet'in Düşük Ping Algoritması Ve TT İle Farkı Modemi Yeniden Başlatmak Neden Her Derde Deva? F/P Modem Seçme Rehberi İnternetinizi En...
  2. leroxy

Kapak Fotoğrafı Algoritması Bozuk (Değil)

Gayet de düz bir fotoğrafı kapak fotoğrafı yaptım. Ancak algoritma bozuk. Ve kapak fotoğrafının kırpılmış hali sizde ve profilde yamuk çıkıyor. Over a maximum of 30 hops yazısını yamuk gösteriyor. Ayrıca fotoğrafın ortası komple yamuk. Kaymış yani. Sorun çözülebilir mi ? @Mehmet Yılmaz Ayrıca...
  3. leroxy

later_at_today_x ?!?

Sevgili forum yöneticileri; Forumu ingilizce kullanmazken, türkçe dil seçeneği ile forumda gezinirken birisi yeni bir konu açtığında veya mesaj yazdığında "Az Önce" yerine "later_at_today_x" tarzında bir yazı çıkıyor. Bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor. En çok da mobil cihazlarda oluyor...
  4. leroxy

Forumda Herkes Timeout Yemiş.

Çok ilginçtir ki şöyle bir olay oldu. Tam bu saatlerde forumda herkes otomatik timeout yedi. Bana 800sn yazmışlar 600 olan da var. İngilizce yerler var. Dakikalar hatalı. "In 7 Dakika" gibi şeyler yazıyor. Bildirimlerde 9 dakika önceki bildirim en üstte gözükürken yeni bildirim 3. sıralarda...
Geri