Arama sonuçları: *

1. bugraax

Limbo vs İnside hangisi daha iyi

Epicte 2 oyunda indirimde inside 33 limbo 17 tl sizce hangisi daha iyi bazıları oyunda hikaye anlatımı yok diyor sadece yürüme simulasyonuzsa almayacağım.
  2. bugraax

Epic Games Oyun Önerisi

Epic gamesde çok iyi indirimler var ben the witcher 3 aldım şuan 750 tlm var ne alayım sizce en sevdiğim oyun gow ragnarok onuda söyleyeyim 2d oyun önermeyin lütfen. steamde indirimde oyun varsa ordanda alabilirim ama tabi makul fiyata. rdr 2 indirime girermi yakın zamanda eğer girerse oyun...
  3. bugraax

Epic games oyun önerisi

selamlar daha yeni bayram harçlığıyla witcher 3 aldım :D ve pişmanda değilim daha indirmiyorum ama sorum şu daha harçlık toplarım büyük ihtimalle şuan 240 TL var ve crysis trigoly almayı düşündüm fakat daha indirime girer gibime geldi ve cyberpunk 2077 ye kaydı gözlerim oyun nasıl sizce veya...
  4. bugraax

Hitman world of assassination alınır mı?

Steam'de 0.57 dolar çok az bir para ama oyun içinde ne bulunduruyor eğer güzelse alacağım. DLC falanmı güzelce açıklarsanız sevinirim. Birde oyun VR oynumu?
  5. bugraax

EPİC GAMES BAHAR İNDİRİMİ

İndirimdeki oyunlara baktım ben witcher 3 alacağım başka öneriniz varmı acaba?
  6. bugraax

Epic Games indirimde olan oyun önerisi

ben witcher 3 alacağım bekliyordum indirime girmesini ve çok uzun oynanış süresi var buda çok iyi çünkü öğrenciyim ve oyun alacak param olmuyor. sizin önerebileceğiniz oyun varmı?
  7. bugraax

Bannerlord ordu kapasite hilesi nasıl yapılır

Ördüm 260 kişi ve çoğalmıyor o yüzden hile yapmaya çalıştım ama yapamadım nasıl yapabilirim acil yardım.
  8. bugraax

Mount and blade bannerlord 275 tl ye alınır mı?

Epic gameste indirimde ben aldım şuan yükleniyor pişman olurmuyum acaba?
Geri