Arama sonuçları: *

1. Alposki

Epic Games Türkçe yamadan sonra save kayboldu

Metro 2033 yükledim 2 saat civarı oynadım sonra türkçe yaması olduğunu öğrenip türkçe yama kurdum fakat oyuna bir girdim oyunun save i gitmiş baştan başlattı çözümü var mı?
  2. Alposki

Epic Games sizce yılbaşı gecesi büyük bir oyun verir mi?

Biliyorum listedeki oyunları fakat bir sürpriz yapıp yılbaşı günü güzel büyük bir oyun verir mi?
  3. Alposki

Epic Games verilen oyunlar hakkında Anket

Anketten oylayıp fikirleriniz konuya belirtebilirsiniz.
  4. Alposki

Epic Games gizemli oyununda ne var?

Evet düşüncelerinizi alalım? (Sanırım aynı konu dün açılmış fakat aktifliğini yitirdiği için tekrar açayım dedim.)
  5. Alposki

Epic Games oynanacak oyun önerisi

Epic gamesteki oyunlar iyi olduğuna göre bana yüksek bütçeli yapımlar dışında (gta 5 ark vs.. gibi) oyun önerin gta 5 ten itibaren tüm ücretsiz oyunları aldım.Bu aralar oyunsuzumda hem
  6. Alposki

Epic Games neden çok kötü oyunlar veriyor

tamam GTA 5 verdi başka büyük bütçeli yapımlarıda verdi ama sonra 3 4 haftadır çok kötü oyunlar veriyor adını dahi duymadığım nedeni ne
  7. Alposki

watch dogs 2 hesabımda ne zaman gözükecek

arkadaşlar bugün watch dogs 2 yi almak için gerekenleri yaptım ekte gözüküyor zaten fakat uplay kütüphanemde gözükmüyor ne zaman gözükecek acaba? uplay kütüphanemde ekte gözüküyor.
  8. Alposki

epic games ücretsiz yüksek bütçeli oyunlar

arkadaşlar yakın tarihte başka hangi yüksek bütçeli yada tanınan güzel oyunları verebilirler?
  9. Alposki

epic games kütüphaneye ekleme

fazladan konu kalabalığı yapmak istemem ama bulamadığım için soruyorum kusura bakmayın. Sorunum ben şimdi epic gamesin sitesinde gta 5 i sipariş ver deyip hesaba ekledi bir durumdan dolayı epic games uygulamasını indiremiyorum gta 5 i almanın süresi geçince ve bende launchera yükleyince...
Top Bottom