Arama sonuçları: *

1. Revntron

❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

Bu fırsatı kaçırmayın derim kolay kolay indirime girmiyor. https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc
  2. Revntron

Geçici Ücretsiz The Evil Within 2 ve Dishonered 2 Prime'da Ücretsiz!

Prime abonesiyseniz bu 2 oyunu ve başka türde bir sürü oyunu ücretsiz alabilirsiniz. Ayrıca bir sürü dizi/film'e erişim sağlayabilirsiniz.
  3. Revntron

Kalıcı Ücretsiz Poppy Playtime Chapter 1 Ücretsiz Oldu

Chapter 2 gelince 1. chapter ücretsiz oldu kaçırmayın güzel bir oyun.
  4. Revntron

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Gizemli Oyunu Sizce Nedir?

Tahminleriniz neler?
  5. Revntron

10 TL altı oyun önerir misiniz?

Arkadaşlar merhabalar Steam sonbahar indirimleri başladığına göre 10 tl altı önerebileceğiniz oyunlar neler olur her tarz olur başkalarıda faydalanır belki.
  6. Revntron

Battlefield 1 Alınır Mı?

Arkadaşlar Batllefield 1 almak istiyorum ama aşağıya yazacağım sistem yeterli midir hileciler var mı birde oyun zevk veriyor mu birisi bir şey yazmış saldıran taraf kaybederse büyük balonlar geliyormuş onları öldürmesi çok uzun sürüyormuş uçaklar sınırsız mermiliymiş kanser ediyormuş gibi...
  7. Revntron

Steam Yaz İndirimleri

Arkadaşlar merhabalar bu yıl yaz indirimleri ne zaman başlar ve hemen hemen bütün oyunlarda indirim olur mu olursa % kaç olur almak istediğim oyunlar aşağıda sizce bu oyunlar indirime girer mi? + Mount And Blade Bannerlord II + Little Nightmares II + Resident Evil Village + Microsoft Flight...
  8. Revntron

Shadow Warrior 2 Nasıl Sizce Alınır Mı?

Arkadaşlar merhabalar bu oyunu görmüştüm istek listeme eklemiştim şimdi inidirimde oyunu tek oyunculu bir şekilde oynayacağım nasıl sizce zevkli bir oyun mu oynayanan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
  9. Revntron

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Arkadaşlar merhabalar ben call of duty serisinin bütün oyunlarını alıp bitirmek istiyorum ama mesela call of duty ilk oyunun bile 36,75 TL olması biraz bana pahallı geldi sizce alınır mı birde bazı call of duty oyunlarının sanırsam artık multiplayer oynanmıyor sırf hikayesi için bu paralar değer...
  10. Revntron

Ucuza Oyun Nerelerden Alabilirim?

Arkadaşlar merhabalar Steam üzerinde bazı oyunlar 100 TL üstü, oyunları daha uyguna alabileceğim bir site var mı Steam indirimleri oluyor ama indirim olsa bile bana çok fazla geliyor indirimli oyun satan bir site varsa veya bazı Instagram sayfaları oluyor bildiğiniz yazarsanız sevinirim.
Geri