Arama sonuçları: *

1. Blancon

Sizce Dirt Rally 2.0 mı? Grid mi?

Arkadaşlar birini alacağım. Sizce hangisi kararsız kaldım?
  2. Blancon

Sizce hangi oyunu oynamalıyım?

Cyberpunk bitince büyük yokluğa düştüm online cs tarzı beleş oyun arıyorum. Sizce bunlar oynanırmı aralarından en iyisi hangisi Fortnite Pubg Apex Legends Rocket League LOL Warface Destiny 2 hyper scape rogue company
  3. Blancon

Bu nasıl indirim steam?

aga hiçbişey inmemiş nerdeyse 13.cuma alcaktım yok inmemiş my summer car oda inmemiş bu ne hacı
  4. Blancon

Arkadaşıma oyun alacağım sizce ne almalıyım?

Arkadaşım korku oyunlarını sevmiyor witcher 3 tarzı oyunları çok seviyor gtayıda seviyor mafia 2 tarzı oyunlarıda seviyor öneri versenize 15 tl altı olsun mümkünse
  5. Blancon

Bir oyunun indirimli fiyatını önceden nasıl hesaplarız?

mesela oyun 90 tl sen %90 indirime girince kaç olucağını nası bulucaz site fln varmı?
  6. Blancon

Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 Final Exam'ı açarmı?

Final exam sistemi : İşletim Sistemi: WINDOWS XP SP3/WINDOWS VISTA SP2/WINDOWS 7/WINDOWS 8 İşlemci: AMD/INTEL DUAL-CORE 2.3 GHZ COMPATIBLE SSE2 Bellek: 2048 MB RAM Ekran Kartı: 256 MB 100% DIRECTX 9 AND SHADERS 3.0 COMPATIBLE ATI RADEON 2600XT/NVIDIA GEFORCE 8600 GT/INTEL HD 3000 OR HIGHER...
  7. Blancon

Payday : The Heist, Pentimum(R) Dual-Core CPU E6300'de açarmı?

Sistemin ttamamı : Oyunun sistem gereksinimi : OS: Windows XP, Vista, 7 Processor: P4 3 GHz or Athlon 3400+ Memory: 1 GB Ram Video Card: NVIDIA 7800GTX or ATI x1900
Geri