Arama sonuçları: *

1. Earwven

Ucuza Oyun Nereden Alınır?

Steam için ucuza oyun alma şansımızın olduğu bir yer var mı? Oyun kendi steam hesabımda olsun istiyorum, steam hesabı almak istemiyorum.
  2. Earwven

Steam'de Alınabilecek Oyunlar

Aklımda FIFA 22 almak var ama FIFA 20'ye zaten sahibim. Onun haricinde aynı fiyata birkaç oyun alabiliyorum ama karar da veremedim şimdi. 100 TL'ye COOP veya Online oynanabilecek oyun önerebilir misiniz? FH 4, R6, BF1, SOT, Raft, Ark ve Payday 2 zaten var bende.
  3. Earwven

🔥İndirim Devour (Co-Op Şeytan Çıkarma Oyunu)

Devour oyunu Steam üzerinden %15 indirimle 8.92 TL'ye satılıyor. 2-4 kişilik online co-op Bu eşsiz çevrimiçi co-op oyunda 4 kişilik tarikat üyelerini yönetin. Sizi de kendisiyle beraber cehenneme sürüklemekte kararlı olan bir şeytan tarafından ele geçirilmiş Anna'yı durdurmak için beraber...
  4. Earwven

Geçici Ücretsiz 17-31 Aralık Epic Games

Bu listeyi Epic Games instagram sayfasında dolaşırken yorumlarda kahin gibi bi arkadaş vardı her gün doğru tahmin ediyordu ondan istedim listeyi. Bakalım bu sefer doğru mu :D
  5. Earwven

Geçici Ücretsiz Ubisoft's Happy Holidays (19-20 Aralık)

Etkinlik boyunca verdiği tüm hediyeleri + Anoo 1701 (History Edition) veriyor.
  6. Earwven

Geçici Ücretsiz Epic Games 17 Aralık - 1 Ocak Tam Liste

Büyük ihtimalle bu sefer ki doğru.
  7. Earwven

Geçici Ücretsiz Ubisoft's Happy Holidays (18 Aralık)

Bugün Hyper Space oyunu için bir paketi ücretsiz veriyorlar
  8. Earwven

Geçici Ücretsiz Ubisoft 17 Aralık Ücretsiz Oyunu

Ubisoft bugün Trials Rising adında bir motor oyununu ücretsiz sundu. Ubisoft's Happy Holidays yazarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunun güncel fiyatı Steam üzerinde 89 TL Güncelleme: Linki bulamayanlar için https://register.ubisoft.com/happyholidays2020-day4/tr-TR
Top Bottom