Arama sonuçları: *

1. Mehmet

FIFA 23 174TL verilir mi?

Fifa 23 175TL verilir mi sizce?
  2. Mehmet

🔥İndirim Subnautica Below Zero ilk defa indirime girdi!

Dostlar Subnautica Below Zero erken erişimden çıktıktan sonra ilk defa indirime girdi! Oyunu almayı düşünen varsa düşünebilir. İyi Oyunlar...
  3. Mehmet

Kalıcı Ücretsiz Little Nightmares Steam'de Ücretsiz Oldu!

Little Nightmares Steam üzerinde ücretsiz! https://store.steampowered.com/app/424840/Little_Nightmares/
  4. Mehmet

Sizce ALTF4 alınır mı?

Dostlar Steam de azda olsa indirimde girmiş sizce alınabilir mi? https://store.steampowered.com/app/1137460/ALTF4/
  5. Mehmet

Geçici Ücretsiz Cities Skylines 5 Gün Boyunca Oynaması Ücretsiz!

Dostlar hepinize İyi Forumlar; Steam üzerinde Cities Skylines 5 gün oynaması ücretsiz olmuş. Sonrasında oyunu almanız gerekecek. Oyunu almak isteyen var ise tam fırsatı. Üstelik oyun şu anda 12.25TL olarak indirimli bir fiyat ile satışta. https://store.steampowered.com/app/255710/Cities_Skylines/
  6. Mehmet

Kalıcı Ücretsiz Epic Games'den ücretsiz 2 yeni bomba oyun!

Dostlar For The King isimli oyunun ücretisiz verileceğini biliyorduk. Ancak Metro: Last Right Redux isimli oyun biraz sürpriz oldu. Epic Games Launcher üzerinde bu oyun gözükmüyordu. Kaçırmayın!
  7. Mehmet

Zup Zero ile kar edilebilir mi?

Arkadaşlar herkes Steamdeki Zup zero ile kar edilebildiğini söylüyor bu doğru mu?
  8. Mehmet

🔥İndirim Steam Kış İndirimlerinde Alınabilecek Oyunlar [ ANA KONU ]

Herkese Selamlar, İyi Forumlar... Sizlere bugün Steam Kış indirimlerinden Alınabilecek oyunları derledim. Önerilerinizi bekliyorum. Hep Birlikte Bu Konu Altında Tartışabiliriz :) 1. Red Dead Redemption 2 İndirim Miktarı ve Fiyatı: %33 ↓ 200.33TL...
  9. Mehmet

Steam indirimlerinden 17TL hayatta kalma oyunu önerisi

Arkadaşlar 17TL bütçem kaldı. Bu fiyata oynayabileceğim en iyi hayatta kalma oyunları nelerdir?
  10. Mehmet

🔥İndirim Steam Sonbahar indirimlerinden alınabilecek en güzel oyunlar [ Ana Konu ]

Arkadaşlar bu konumda sizlere Steam Sonbahar indirimlerinde oyun önerisi yaptım. Daha çok fazla oyun eklenecektir. 1. Simülasyon denince ilk akla gelen Euro Truck Simulator 2 her zamanki fiyatıyla 9.75TL ile listede yerini alıyor. Bu oyun bence herkesin envanterinde olmalı. :)...
  11. Mehmet

Cities Skylines DLC önerisi

Arkadaşlar cities skylines indirimde. DLC önerir misiniz?
  12. Mehmet

Car Mechanic 2018 alınır m?

Arkadaşlar bütçem sınırlı. Bu indirimde çok fazla para harcamak istemiyorum. Kendimi Kış indirimlerine saklayacağım. Ancak aklımda Car Mechanic 2018 var. Sizce 12TL değer mi? Yoksa biraz daha bekleyip kış yada sonbahar indirimden daha güzel ve çeşit oyunlar mı alayım?
  13. Mehmet

ARMA 3 sizce alınır mı?

Arkadaşlar öyle bir durumdayım ki oynayacak hiç bir oyun yok. Sizce arma 3 alınır mı? İndirimde şu anda. Bir de bir ara ücretsiz olarak almıştım çok beğenmemiştim. Bilmiyorum belki de o zamanlar kötü geldi. Sizce alınır mı? Ya da başka oyun öneriniz var mı?
  14. Mehmet

Rocket League'nin Ücretsiz Olacağı Tarih açıklandı!

Rocket League İnstagram Sayfasından Oyunun 23 Eylül'de Ücretsiz Olacağını Açıkladı! Ayrıca Oyuna Giriş Yaptığınızda Karşınıza Bu Ekran Geliyor!
  15. Mehmet

Rocket League ücretsiz mi olacak?

Arkadaşlar rocket league ücretsiz mi olacak? Ve para ile alanlara tüm dlc ler verilecek mi?
  16. Mehmet

Epic Games dlc'siz oyun indirme?

Arkadaşlar epic games'ten ark oyununu kütüphaneme dlc'leri ile birlikte ekledim ancak dlc'ler ile birlikte 107 gb oldu. DLC'leri indirmeden nasıl kuracağım?
  17. Mehmet

Epic Games hangi oyunları ücretsiz verecek?

Arkadaşlar epic games önümüzdeki haftalarda oyunları ücretsiz verecek?
  18. Mehmet

Epic Games 0byte sorunu

Arkadaşlar ücretsiz olan gta5'İ kütüphaneye ekledim ancak epic games'te 0 byte olarak indiriyor? sorunun çözümü nedir?
Geri