Arama sonuçları: *

1. T

Origin hesabıma telefondan giremez miyim?

Amazon prime hesabı aldım ve prime gaming Battlefield 3 ü ücretsiz veriyormuş fakat origin hesabına girdiğim zaman hata verdi pc den mi olması gerekiyor?
  2. T

EPİC GAMES DİLİ LEHÇE OLARAK GÖSTERİYOR

Arkadaşlar bu neden oldu bilen var mı ana dil yine Türkçe fakat siteye girdiğim zaman TL yerine TRY yazıyor ayrıca fortnite çevirisini çöp olarak yapıyor İnanmayanlar için çeviriyi ekledim gidip yazabilirsiniz
  3. T

Epic games ücretsiz 4. oyun

Tatmin etti mi sizi? Oyun nasıl?
  4. T

EPİC GAMES YENİ LİSTE

Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni tahmini bir liste dolaşıyor arkadaşlar kendinizi sebepsiz bekleyiş içerisine sokmayın aynısını ilk başta yaşadınız herkes gördü epic games resmi bişey demedi bu konuda. Üçüncü oyun the long dark
  5. T

EPİC GAMES 3. ÜCRETSİZ OYUN VE YENİ LİSTE

Öncelikle şunu söylemek istiyorum yeni tahmini bir liste dolaşıyor arkadaşlar kendinizi sebepsiz bekleyiş içerisine sokmayın aynısını ilk başta yaşadınız herkes gördü epic games resmi bişey demedi bu konuda. Bu da ücretsiz üçüncü oyun şöyle buyrun
  6. T

Epic games the crew 2 gold edition

Oyun ücretsiz değil başta belirteyim The crew 2 gold edition %80 indirim ile 81 TL indirim kuponu kullanıp 21 TL ye 400 liralık oyun alabilirsiniz. İyi günler dilerim
  7. T

Epic ikinci ücretsiz oyun

Alın yeni oyun
  8. T

Yarın verilecek olan ücretsiz oyun

.kkkk
  9. T

Epic games aman vermiyor😎😎

Herkese 60 liralık kupon hayırlı olsun
  10. T

Cities skylines epicte ücretsiz oldu

Cities skylines verildi h.o