Arama sonuçları: *

1. cr4ck

🔥İndirim Marvel's Avengers 49 tl (Steam)

Betasını denemiştim ve aşırı baymıştı, güncellemelerle biraz daha toparladı gibi yorumlar gördüm. 50 TL'ye değer mi?
  2. cr4ck

Kalıcı Ücretsiz Splinter Cell, Ubisoft Connect'te ücretsiz oldu

30 Kasım’a kadar kütüphanenize ekleyip kalıcı olarak sahibi olabilirsiniz.
  3. cr4ck

🔥İndirim Marvel's Spider-man Remastered 255 TL

https://etail.com.tr/marvel-s-spider-man-remastered?tracking=enucuzoyun Sepette hallowspdr kodunu girince 255 TL ye düşüyor bu fiyata kaçırmayın bence. Bu siteden dün Days Gone aldım bir sorun yaşamadım, zaten forumda kullananlar var.
  4. cr4ck

🔥İndirim Steam'den Dying Light 2'i indirim fiyatından satın almak!

Bildiğiniz üzere Dying Light 2 cadılar bayramı indirimlerinde indirime girmeyen oyunlardan biri. Fakat Dying Light 1 sahipleri Halloween Bundle'ı sepete ekleyip oyunu sadece 174.50 tl'ye satın alabiliyor. İki oyunu da almak isteyene ise 204 TL. Normalde sadece ikinci oyun 350 TL. Not: Bu şekilde...
  5. cr4ck

Kalıcı Ücretsiz Steam'de Syberia 1 ve 2 ücretsiz

Syberia 1 Syberia 2
  6. cr4ck

🔥İndirim Playstore Flash İndirimleri

Fiyatlar gördüğünüz gibi steam ve epic'e key olarak satın alıyormuşsunuz sanırım. Ayrıca site Enis Kirazoğlu'na sponsor diye biliyorum. Alışveriş yapan var mı? Enis Kirazoğlu'na sponsor olduğuna göre güvenilirdir diye düşünüyorum :D
  7. cr4ck

🔥İndirim Epic Games Ac Odyssey Gold Edition mı yoksa Deluxe Edition'ı mı almak daha mantıklı?

Epic Games'te 60 tl kuponu hala kullanmadım AC Odyssey Deluxe Edition alırsam 23 tl'ye, Gold Edition alırsam 67 tl'ye geliyor. Sizce bu fiyat farkına değecek kadar içerik var mı Gold sürümde?
Top Bottom