Arama sonuçları: *

1. HİT_GOOSE

Kalıcı Ücretsiz Bedava Fallout 76 Kodu!

Amazon Prime bedava veriyor. Oynamayacağım için kodu veriyorum. Kodu Microsoft Store'a girerek Bedava Fallout 76 alabilirsiniz:kedi: GJ76H-42TY4-72K3Y-XW6GM-QX9CZ Kodu Sadece Tek bir kişi kullanabilir
  2. HİT_GOOSE

Kalıcı Ücretsiz Bedava Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY kodu

Amazon Prime bedava vermiş. GOG platformundan alabilirsiniz. GOG'u indirmekle uğraşmak istemediğim için kodu vermek istedim KODU A6H63726589DEBED71
  3. HİT_GOOSE

Steam yaz indirimleri için oyun önerileriniz

Steam yaz indirimlerine az kaldı. Oyun önerileriniz var mı? Max 180 tl olsun. Benim almak istediğim oyunlar: Days Gone Hitman 3 RDR2 Cyberpunk 2077 Mafia 1 Marvel's Avengers Far cry New dawn Fiyatları 180 tl altına Düşerse: Dying light 2 God of War Marvel's Guardians of the galaxy
  4. HİT_GOOSE

🔥İndirim Steam 1 Aylık EA play fiyatına 3 aylık EA play

Steam e girdiğimde bu mesaj gelmiş. Daha 3 gün önce EA play aldığım için detaylara bakamıyorum. Ancak 1 aylık fiyatına 3 aylık EA play çok iyi
  5. HİT_GOOSE

Amazon Prime Gaming kartım hata veriyor

Amazon Prime Gaming bedava 1 ay üyelik almak istiyorum ancak İninal kartım hata veriyor. Nasıl alabilirim? Kartı 6 7 aydır kullanmıyorum.
  6. HİT_GOOSE

Fifa steam Cadılar bayramı indirimlerinde indirime girer mi?

Bugün steam cadılar bayramı indirimi var diye duydum. Fifa indirime girer mi? 21,22 ikiside olur.
  7. HİT_GOOSE

Kalıcı Ücretsiz Steam Battlefield 1 Bedava DLC

BattleField 1 in Shortcut kit: İnfantry Dlc si bedava olmuş. Steam hesabınızda Battlefield 1 var ise alabilirsiniz. (Ne işe yaradığını bilmiyorum) https://store.steampowered.com/app/1314764/Battlefield_1_Shortcut_Kit_Infantry_Bundle/
  8. HİT_GOOSE

Geçici Ücretsiz FİFA 21 10-14 haziran tarihleri arasında bedava!!!

Fifa 21 Steamde bu haftasonu bedava olacak!!! Ancak sonra oyunu almanız gerekecek. Yani süreli deneme gibi.
  9. HİT_GOOSE

Steam indirimleri ne zaman

indirimler ne zaman olacak. 11 şubat diyorlardı. ama indirimler başlamadı
  10. HİT_GOOSE

Hitman 2 indirime girer mi?

hitman 2 indirime ne zaman girer?
Top Bottom