Arama sonuçları: *

1. C

Steam 13tlye oyun önerisi

Arkadaşlar steam hesabım https://steamcommunity.com/profiles/76561199044280620/ bu şekilde önereceğiniz oyunları bekliyorum.
  2. C

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

Arkadaşlar şuna bakın efsane Milan kadrosu mübarek abi bunu verirlerse efsane ötesi olur dip not:Kesin değildir Via:epicgamestr Not:Listedeki tüm oyunlar indirimsiz 2.688tl tutmaktadır (Via:Steam)
  3. C

Geçici Ücretsiz Epic games fitili yaktı! Her gün nedir abicim!

arkadaşlar epic games 17 Aralıkta n başlayıp 15 gün boyunca HER GÜN bir oyunu ücretsiz verecek ve 17 Aralık ta da çok gizemli bir oyun hediye edecek benim tahminim cyberpunk olmaz ama rainbow ss veya rdr2 online olabilir bu arada her oyun 24 saatlik ücretsiz olacak ancak kütüphaneye...
  4. C

steam cadılar bayramı etkinliğinden rainbow six siege alınır mı

Arkadaşlar dün steamden 20tl kastım tosla sayesinde baktıkm r6 indirime girmiş,pcyi de alıyorum sizce alınır mı r6 yoksa başka bir oyun mu alayımistiyorum aslında r6 almayı
  5. C

watch dogs 2 illallah ettirdi !

arkadaşlar uplay hesabını bağladım,yayını izledim,bildirimlere drop düştü de ama kütüphanemde görünmüyor tüm hesapları bağladım twitchde o bildirime tıklayıp ordan da bağladım yok arkadaş kütüphanede oyun yok diyor iyiki bedavaydı bi gelmedi acaba hata yaptığım bir şey mi var yoksa sonra mı gelir...
  6. C

GTA 5 2 saatten az oynanınca gidecek !?!

Arkadaşlar öyle bir şey yokmuş bazı ingilizce özürlü insanlarının yaydığı yanlış bir haber adamlar orda diyorki 2 saatten az oynanan oyunlarda iade olur diyor silinir demiyor rahat olun yok öyle bir şey bu arada bir sorum olacak şimdi oynamadık ya ilerde iade etsek para alabilir miyiz oyunun...
  7. C

epic games kupon tarihi

Arkadaşlar epic gamesin verdiği 80tl+ 60tl kuponun herhangi bir bitişi varmı yoksa istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz bilgisi olan yazabilir mi
Top Bottom