Arama sonuçları: *

1. quejy

🔥İndirim Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerileri

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi yapabilir misiniz grafikleri sağlam olsun ve saran oyunlar olsun teşekkürler şimdiden
  2. quejy

🔥İndirim Assassin’s Creed® Serisi İndirimleri

Assassin’s Creed serisinde birsürü indirim var sizce hangisi veya hangileri alınır oyunlardan? benim gözüme bu çarptı : Assassin's Creed Black Flag - Gold Edition bilgi ve öneri verriseniz sevinirim
  3. quejy

🔥İndirim METAL GEAR SOLID V: The Definitive Hakkında

METAL GEAR SOLID V: The Definitive Experience 100TL yerine 25TL Steamda. Sizce almalı mıyım sıkar mı? sanırım bu paket dlcler için alınır diyorsanız dlcli mi alınır yoksa normal 13 TL'ye olan mı alınır
  4. quejy

🔥İndirim Steam İndirimdeki Oyun Önerisi

Arkadaşlar şuanki steamde ki indirimlerdeki oyunlardan hangilerini önerirsiniz? veya bidahaki yaz/karne indirimini falan mi bekliyeyim?
  5. quejy

🔥İndirim The Witcher 3 Steam İndirimi

Arkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da
  6. quejy

🔥İndirim Red Dead Redemption 2 İndirim

Red Dead Redemption 2 Epic games'de 149,50TL değerlendirebilirsiniz Ben kararsızım alıp almamakta
  7. quejy

🔥İndirim Epic Games XCOM 2 21.90TL!

Epic Games'de XCOM2 21.90TL Olmus ilgilenen seven varsa çöksün hemen 219 dan 22 TL'ye düşmüş
Top Bottom