Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

❌İndirim Bitti! Steam RDR 2 tekrar indirime girdi

Steam üzerinde RDR 2 oyunu tekrar 379₺ fiyata düştü indirim 3 Ağustos gününe kadar sürecek. Benim gibi Steam takıntıları olan kişiler için kaçırılmayacak fırsat olarak görüyorum. Not : Nays ile alırsanız %20 cashback alabilirsiniz. https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/
  2. Charles Darwin

Steam Oyun Önerisi 45₺

Arkadaşlar yine CSGO üzerinden 3. kez kasa düşürdüm 45₺ bakiye var oyun önerir misiniz veya nakit karşılığı oyun hediye edebilirim ?
  3. Charles Darwin

Steam nakit karşılığı oyun hediyesi

47₺ bakiye var nakite çevirip Game Pass alacağım istediğiniz bir oyun varsa hediye atabilirim
  4. Charles Darwin

370₺ Steam Oyun Önerisi

Battlefield 2042 tarzı ve strateji oyunları ayrıca simülasyon tarzı oyunları severim öneriniz var mı ? 370₺
  5. Charles Darwin

STEAM İNDİRİMLERİ BAŞLADI !!!

370₺ bütçe ile ne alınır aklımda Forza Horizon 5 var şuan deli gibi araba sürmek istiyorum ilgi alanım aksiyon ve simülasyon ayrıca RTS tarzı oyunlar
  6. Charles Darwin

Rdr 2 Almak İçi̇n Son Gün !!!

Epic Games üzerinde şuan indirimde olan RDR 2 (98₺) oyunu için son gün bu akşam saat 19:00'da indirim bitecektir almayan arkadaşlar alsınlar çünkü oyuna Steam'de olduğu gibi zam gelecek tahminleri var Epic'ten almam demeyi bırakın bugün son gününüz
Geri