İkisine de zam geldi ve steamde indirimle 94 tl ye satılıyorlar şuan da 28 tl ye alabilmek çok iyi kaçırmayın derim bende aldım ve ayrı ayrı 28 tl haberiniz olsun.
2 gün sonra başlayacak olan steam yıl başı indirimlerinde alıp idlemaster ile güzel kar edebileceğim oyunları atar mısınız ve eğer zup gibi bir seri ise en kar ettirenleri atar mısınız param yeterse hepsini alacağım
@Harley Quinn❖ hocam sen iyi bilirsin yardım eder misin?
Saatimi bir buçuk saat ileri aldım ve hediyeyi görebiliyorum tıklayınca neden ücretsiz değil derseniz ben ileri alarak açtım ama henüz ücretsiz değil saat 19:00 da gerçek saat olarak alınabilecek
1639751624
Verdiği uygulama bu
1639751790
Konuya açıklık getirmek gerekirse 33 tl değerinde ki...
Hopi kampanyasını kullandım ztn başka tel yok ve oyun aldım gelen kodlarla daha önce şuan evden çıkamıyorum yani bimden kod alamam kredi kartı yasak ztn just cause 3 almak istiyorum nasıl alabilirim?
Hopi ve tosla kampanyası dışında olsun lütfen.
Just cause 3 almak istiyorum 5-6 TL gibi bir fiyatı var alınır mı sizce almak istiyorum sizde alınır derseniz bir şekilde para yatırıp almaya calisicam ins evden çıkabilirim yeterli bakiye yok steamde bime gidebilsem alicam hayırlısi.
Steam'deki gibi gidip bimden kod alma olayı Epic gameste yok değil mi steamde 34 TL var epicden aç oddssey almak istiyorum ama malum kredi kartı olmadan almanın yolu yoksa alamam.
Chikii adlı mobil uygulamaya facebook yada google hesabı ile direk giriş yapıp geforce now daki gibi sıra bekleyip oyun oynayabilirsiniz ama hesap lazım değil bütün oyunları beleşe oynayabilirsiniz chikii ülkemizde desteklenmediği için play storede yok apk olarak indirmeniz lazım ben denedim...