Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Battle.net yaz indirimleri

Evet bügün battle.net yz indirimleri ile karşınızdayım oyun alacaksanız en aşağı 100 tl nizin olması gerek. 1.CALL OF DUTY VANGUARD CALL OF DUTY VANGUARD SERİNİN EN KOTU CIKIS YAPOAN OYUNU OLARAK ADLANDIRILIR ONLINE DA HALA OYUNCU VARDIR.BENCE ALINABILIR. 2.CALL OF DUTY MODERN WARFARE(2019)...
  2. NOMADRANTAN

Epic games ücretsiz oyun bishock collection(epic senin allahına kurban)

Alıyımmı diyodum bi baktım epic bedava yapmış çök esma çök
  3. NOMADRANTAN

Fall guys 26 haziranda epic games'e ücretsiz olarak eklencek.

evet haber yeni geldi alanlar lmaasın.
  4. NOMADRANTAN

❌İndirim Bitti! Battle.net indirimlerinde alınabilicek oyunlar veya itemler.

rantan121#2440 bu benim battle net.kullanıcı adım bu arada sınavlar bitince oyun gireceğim bazı kişilerle sizleride bekleriz. COD VANGUARD https://eu.shop.battle.net/en-gb/product/call-of-duty-vanguard?p=389379 bence fiyatı ucuz cod vanguard bunu birde ultımate var o da herhalde oyun içi skin...
  5. NOMADRANTAN

Nba 2k22 neden 68,64 TL?

Ben size soylıyeyım epic in gizli indirimlerinde verilicek adamlar hem ondan para kazanıcak hemde epic in o verdiği paradan bu gormus olduğunuz gorsel bilibili den paylaşıldı epic resmi hesap ilk once no mans sky ın cıkcagı dusunuluyo.
  6. NOMADRANTAN

Blackdesert Onli̇ne 0 Li̇ra Steam'de

STEAM e girin blackdesert online yazın beyler 13 nisnda bitiyo
  7. NOMADRANTAN

Epi̇c Games Bahar İndi̇ri̇mleri̇ Öneri̇ler

Bu oyun steam de normalde 77 liraydı ama değiştirmişlerdi 550 lirayla alamayan varsa alsın Metacritic puanı 97 olup en yukseklerden bi oyundur türkçe gelcektir Ubisoft ta 1 milyar dolar üstünde kazandıran bi oyundur 40 saatlik bi oynanışı vardır Son yıla damga vuran oyundur %50 indirimdedir...
Top Bottom