Arama sonuçları: *

1. asemih159

[REHBER] Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı!

Yazılıma nereden başlanmalı? Öncelikle yazılıma başlamaya karar verdiğin için seni kutlarım! Yazılıma nereden başlayacağını sana söyleyebilmemiz için senin hangi alana ilgi duyduğunu bilmemiz gerek. Eğer bir web sitesi yapmak yada o alanda uzmanlaşmak istiyorsan; HTML öğrenmelisin. HTML bir...
  2. asemih159

[ÇÖZÜLDÜ]PHP'de aldığım hata.

Öncelikle merhaba, PHP ile veri tabanından veri güncellemeye çalışırken şöyle bir hata alıyorum. Hatanın işaret ettiği yer şurası, $id = $_GET["id"]; Verdiğim bilgiler yetersiz gelebilir o yüzden çözüm için ihtiyacınız olan yerleri sizinle paylaşabilirim. Tablodaki butonlar. GET yerine...
  3. asemih159

[ÇÖZÜLDÜ] Türkçe Karakter Sorunu

Hata böyle görünüyor; phpMyAdmin'de böyle görünüyor; mysqli_set_charset($conn,"utf8"); set_charset kullanıyorum. Bir türlü anlam veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. asemih159

Javascript Değişkene HTML Textbox Değeri Nasıl Atanır?

TextBox'dan aldığım veriyi Javascript'te değişkene atama nasıl yapılır. örn; sifre = textbox'dan aldığım veri if(sifre == "123456"){ alert("merhaba dünya!"); } Amacım if koşuluyla textboxdaki değeri doğrulamak.
  5. asemih159

Programlama Dilleri Nasıl Yapılır?

Uzun zamandır aklımda takılan bir konu fakat bu konu hakkında herhangi bir yazı vs. bulamadım. Eğer bilen birisi varsa teorik olarak bile anlatsa memnun olurum.
  6. asemih159

Veri Tabanı Hatası

Hata bu, nasıl çözebilirim? Evde baya yaşlı bir bilgisayarım vardı onunla web sitesi yaparken bu hatayı aldım.
  7. asemih159

Bu Hatayı Nasıl Çözerim | C++

Sebebinin anlayamadım, include etmeme ramen olmuyor. Ne yapmalıyım?
  8. asemih159

Yazılım Hikayeniz?

Merhaba ben yazılımcı olmak istiyorum hali hazırda öğrenmeye çalıştığım birkaç yazılım dili var. İş sahibi olana kadar neler olacağını bir bilene sormak istedim. Yazılım mühendisliği okuyan yada bir şirkette veya kendi şirketinde çalışan insanların bana bu konuma gelene kadar ki süreci...
Top Bottom