Arama sonuçları: *

1. Ömer 34242432

C ogrenmek icin dokuman onerisi

Yazin geri kalaninda temel C bilgisi ogrenmek istiyorum, programlama bilgim var. C ogrenmek icin Ingilizce, Turkce fark etmez yazili dokuman onerisi istiyorum :).
  2. Ömer 34242432

YazBel dokumalarini pdf haline getirdim, isteyen indirebilir

Merhaba dostlar pdf halinde calismanin cok daha kolay olmasi ve yazici yardimiyla cikartilabilmesi icin dokumanlarini pdf haline getirdim. Herhangi bir para kazanma durumu yok, isteyen indirebilir. Modullere kadar mevcut, giris kismini koymadim(python nasil indirilir vb.) YazBel python ogrenmek...
  3. Ömer 34242432

Python icin kurs onerisi

Ingilizce veya Turkce olmasi fark etmez, https://www.codecademy.com/learn/learn-python-3 suanlik aklimda bu kurs var. Baska kurs onerisi olan var mi ?
  4. Ömer 34242432

Unity'de oyun kodlamak için bir c# kursu almamız yeterli midir

Başlıkta tam olarak açıklıyamadım fakat şu şekilde diyelim ki X kursunu satın aldık ve kursu bitirdik kursu bitirdiğimizde unity'de bir şeyler yapabilir miyiz çünkü Phyton'da tkinter kullanıp farklı komutlar öğrenmemiz gerekiyordu. bir de kurs önerirseniz çok mutlu olurum
  5. Ömer 34242432

Java kursu önerisi

Rica etsem bana java kursu önerir misiniz paralı parasız fark etmez.
  6. Ömer 34242432

Phyton'da tkinter kullanarak nasıl text dosyalarını saveliyebilirim ?

Selam,şu şekilde bir kod yazdım def note1(): window = tk.Tk() window.title("Not") window.geometry("300x600+90+0") notes = Entry(window,font="Verdana 14 italic") notes.pack() notesf = tk.Label(text=notes,font = "Verdana 10 italic" ) notesf.pack window = tk.Tk()...
  7. Ömer 34242432

Phytonda yazdığım kodları nasıl görselleştiebilirim

Merhaba dostlar, diyelim ki phytonda bir pomodro uygulaması yaptık bu uygulamayı nasıl görselleştiebilirim mesela exe olarak açılacak sonra bir domates resmi çıkıp ortasında zamanlayıcıyı başlat butonu gibi seyler bunu destekleyebilecek bir program mevcut mu?
  8. Ömer 34242432

C# mı? Java mı ? hangisi

Merhaba dostlar, ben program yazmak icin (messenger,timer,not defteri) programlamanın temelini öğrendikten sonra başka bir dile geçmek istedim. Öncelikle hangisinin program yapmak icin daha iyi olduğunu araştırdım ama kararsız kaldım sizce program yazmak için C# mı? Java mı? Lütfen cevap...
  9. Ömer 34242432

Bana C# kursu onerir misiniz?

Merhaba, C#'a gecmek istiyorum ama hangi kursu secsem bilemedim paralı-parasız İngilizce-Türkçe fark etmez kaliteli olması yeterli.
  10. Ömer 34242432

Sizce C#'a geçmeli miyim?

Merhaba,15 yaşına 6 ay kala kodlamaya başladım 6 ay boyunca phyton öğrendim kodlamanın temellerini öğrendim, kendime programlar yazabiliyorum sizce C#'a geçmeli miyim? Şimdiden teşekkürler
Geri