Arama sonuçları: *

1. zerolite

discord fake steam linki tıklarsak sorun olur mu?

Arkadaşlar selam, arkadaş hacklenmiş sanırım böyle bir mesaj geldi sağda bildirim gelince bilgisayardan sağdan tıkladım ama siteye girmedi direkt sohbete attı. linke girdiğini varsayarsak herhangi bir durum olur mu? sadece linke girerek steam çalınır mı?
  2. zerolite

Dolandırıcı mail bilgisayara erişebilir mi?

Dostlar selam, dolandırıcı olduğu bariz pdf i indirirsem virüs bulaşacak. sadece mail okuma ile herhangi bir işlem yapamazlar dimi?
  3. zerolite

GoW TAA kapatma modundan virüs bulaşmış olabilir mi?

Arkadaşlar selam, TAA'yı oyunlarda kullanırken kafayı yiyorum oyunumu bulanık yapan her şeyden nefret ediyorum. Bu yüzden fucktaa Reddit'inde paylaşılan TAA kapatan modu kurdum ama mod 60KB civarında bir şey. Ve EXE olarak dosyayı kuruyor, kurdum gerçekten TAA kapattı ama ben bu dosyayı...
  4. zerolite

Binance uid sorun yaratır mı ?

Arkadaşlar merhaba, bu bölümden çekiliş için id paylaştım ama sorun yaratır mı ? youtube de sansürsüz bir şekilde gösterilen videolar var sorun olsa göstermezler diye tahmin ediyorum
  5. zerolite

Arkadaşım getcontact indirmiş ne yapabilirim?

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere GetContact çoğu bilgilerinizi depolayan bir uygulama ve bu uygulamaya kayıt olduğunuzda rehberinizi de siteye açıyorsunuz. Benim arkadaşım bu uygulamayı indirmiş ancak rehber izni istediğinde reddetmiş. Yine de ben etkilenirmiyim ? etkilenirsem nasıl...
Geri