Arama sonuçları: *

1. Splixson

Tıklanılan bağlantıdan tarayıcı verileri çalınabilir mi?

Bir kaç önemli hesabımın açık olduğu tarayıcı üzerinden ne olduğunu bilmediğim bir linke tıkladım. Herhangi bir dowland veya eklenti ekleme olmadı. Sayfa zaten hata verdi, veriler çalınmış mıdır?
  2. Splixson

coinsbee.com güvenilir midir?

kripto ile steam cüzdan kodu almak istiyorum bu siteyi daha önce kullanan varsa yazabilir mi? Malum kripto adamı dürterler
  3. Splixson

Web sitesine e posta ve şifre verdim

https://tradesroom.net/ şu siteye e posta ve şifre verdim ne hesap silebiliyorum ne şifre değiştiriyorum e posta şifremi değiştirdim, 2fa ekledim, telefon numarası ekledim hesabın çalınması veya e postayla ilişkilendirilmiş hesapların çalınması muhtemel midir? siteye verdiğim şifre ana...
  4. Splixson

Bu link nasıl bir şey

Yaw sabah mallığı ile uyandım teleframdsn gelmiş tıkladım video sayfa açılıp kapandı ne olur? 1721106993 https://t.me/c/1689021162/18556
  5. Splixson

Telefon güvenlik taraması

telefonu telefoncuya verdim ne olur ne olmaz bi tarama yapmak istiyorum casus yazılım veya virüslere karşı bi yönetimi var mı yoksa sıfırlamalı mıyım?
  6. Splixson

Google Konsala Kod yapıştırmak tehlikeli mi

deneme amaçlı bir şey deniyordum konsala kodu yapıştırdığımda sahte şeyler işte erişimi falan alabilir dedi. izin ver dedim yazdım. bişey olur mu? 1715444833 f12 kısmından açılan yerden bahsediyorum
  7. Splixson

Apple icloud izinsiz giriş e-postası

aşağıda e-postayı bıraktım direkt şifre değiştirdim, kullanmadığım için hesabı sildim aygıtlar kısmından çıkış yaptım sizce bu nedir
  8. Splixson

En güvenli tarayıcı nedir?

Google tarayıcısını kullanıyorum ve güveniyorum. Fakat evdeki herkes bilgisayardan google'ye girip haber, internet oyunları vb. şeylere bakıyorlar. Ve bunların yanında binlerce reklam veya değişik linkler bulunuyor ve buda açık hesapların güvenliğini tehdit ediyor. Kısaca, google harici...
  9. Splixson

Galiba trojen yedim?

pcyi açtığımda otomatik olarak googlede +18 siteye atıyor reklam olarak virüs taraması yaptım trojan dedi sildim şuanda olmuyor fakat garanti olsun diye temiz format atacağım
  10. Splixson

En güvenli tarayıcı?

şirket hesaplarını kripto ve borsa hesaplarını tutmak için en güvenilir tarayıcı nedir acaba?
  11. Splixson

Tıkladığım linkten hesaplar veya virüsler girer mi

şimdi discord da 2-3 gün önce isimli bir kullanıcı beni arkadaş ekledi büyük ihtimalle okuldandır dedim kabul ettim. bügün ise ismini message system yapmış ve bana link atmış steam 1 haftalık ücretsiz nitro diye bende linke tıkladım sonra böyle bir hata verdi. google de kayıtlı olan...
Top Bottom