Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bilgisayarıma virusmu girdi

merhaba bilgiiyarımda cihazları kontrol ettigimde 2 adet cihaz gordum bu birinci süphem 2.süphem ise gorsel diye koyacagım defander herseyi engelliyor ve ustte yoneticizin bu işleme izin vermedi diyor sorun nedir virus girmiş olabilirmi
  2. Eymenzz

Dmss bilgisayar linki varmı

merhaba evimizde 2 tane kamera var dmss uzerinden izliyoruz telefonumda var ama bilgisayarda yok bir linkte bulamadım varsa saglam bir link atarmısınız
  3. Eymenzz

Kaspersky bu dosyaların durması sorun yaratırmı

merhaba yakın zamanda bilgisayarımda bir performans kaybı vardı bende virus oldugunu tahmin ettim ki oyleymişte gorseldeki gibi kaspersky birkaç sey buldu bunlarda ekran kartı ve işlemcimi kullanarak kripto para kazanıyolarmış hepsini kaldır dedim aradan 1 dk geçti bir anda ilk masaüstü gitti...
  4. Eymenzz

Kaspersky'ın bulduğu trojan dosyaları güvenli mi?

Merhaba. Kaspersky birkaç şey buldu ama bunları Sil'e basınca hiçbir şey olmuyor, sadece donuyor. Kaspersky'dan once sorunlarım vardı tarama yapınca gecti ama bunlar duruyor, sorun yaratır mı?
  5. Eymenzz

Kaspersky kurulduktan sonra windwos defendere gerek varmı

merhaba bilgisayarımda trojen vardı kaspersky hepsini sildi halleti simdi aklıma bir soru takıldı windwos defenderi kaspersky sonra kapattım açmama gerek varmı yoksa kaspersky yetermi
  6. Eymenzz

Bilgisayarıma virüs mü bulaştı?

Merhaba, son günlerde bilgisayarıma virus bulaşmış gibi hissediyorum. Mesela Görev Yöneticisi'ni açarken gerekli iznin yok diyor ya da Chrome falan açarken de degişik şeyler soyluyor. Bir de ekran kartım boşta 80 derecelere cıkıp sonra 60'a düşüyor ve bunu da tekrarlıyor. Bir kişi bunun virus...
Geri