Arama sonuçları: *

1. E

Ücretsiz Antivirüs Önerisi

Önerdiğiniz ücretsiz antivirüsler nelerdir? Eğer fiyatı 50-60 lira ise ücretli antivirüste tavsiye edebilirsiniz.
  2. E

BTK'nın veritabanı hacklendi.

BTK'ya ait veritabanı hacklendiğine dair iddialar var. Ad Soyad, adres telefon ve TC kimliklerini çalmislar. Gerçekse rezillik cidden.
  3. E

INCA'nın Şans Çarkı Kötü Amaçlı Yazılım Çıktı.

Tencent adlı virüs tespit edici INCA'nın şans çarkını kötü amaçlı olarak işaretlemiş. Verileriniz şu anda INCA'da olabilir. Bu tespiti Virüs Total sayesinde yaptım. Emin olmak için File kısmından Şans Çarkı'nın apk dosyasını taratabilirsiniz.
  4. E

Bitwarden vs Keepass

Sizce hangi şifre yöneticisini kullanmalıyım?
  5. E

Chromium'a neden virüs diyorlar?

Chromium açık kaynak kodlu tarayıci olmasına rağmen internette neden "Chromium virusu nasil kaldırılır"diye videolar var?
  6. E

Chrome için Reklam Engelleyici önerisi

Adblockun güvenlik sorunları olduğunu duymuştum.Hangi reklam engelleyicisini önerirsiniz?
  7. E

Steam Communitydeki yamalar güvenli midir?

Steam Communityden Hearts of Iron 4 Türkçe Yama indirmek istiyorum.Güvenlimidir?
  8. E

Virtual Box alternatifi uygulamalar nelerdir?

Virtual Box alternatifi uygulamalar nelerdir?
  9. E

Siber atak haritalarini nasıl oluşturuyorlar.

Siber atak haritalarini nasil oluşturuyorlar nasil veri aliyorlar ve nasıl canli oluyor haritalar? @Treyarch
  10. E

Virüs Web Siteden Bulaşırmı?

Megadan bir dosya buldum.Virüs Totalde tarattım ama pek güvenemedim.Gizli sekmeden girmiştim.Virüs bulaşma ihtimali varmı? @Treyarch
  11. E

Virtual Boxtan Kali Linuxtan Windowsa Virüs Bulaştı

Kasperskyde bir tarama yapayım dedim trojan çıktı ne yapmaliyim Bir sürü var @Treyarch
  12. E

Kaspersky harici ücretsiz antivirüs programı

Kasperskyın herşeyde lisans soruyor.Kaspersky haricinde antivirüs programı önerir misiniz?? @Treyarch
  13. E

Çözüldü✓ Virüs mü bulaşmış?Bu nedir?

Kaspersky böyle bir bildirim gösterdi.Bu ne oluyor?Yoksa Kaspersky sırf yükseltmemi için yaptığı bir şey mi? @Treyarch
  14. E

BlueStacks Güvenlimi?

E-Postayı bluestackse girdikten sonra Böyle bir eposta geldi güvenlimi bluestacks?
  15. E

Antivirüs Programları PCye yavaşlatırmı?

Kaspersky Free yükledim.PC yavaşlar mı antivirüs yüzünden.Windows Defender yeterli mi yoksa?
  16. E

Güvenlik hakkında sorularım

1-Antivirüs programları virüs bulmak için virüs yüklüyor efsanesi doğrumudur? 2-Virüslü programları indirincemi bulaşıyor yoksa programı kurunca mı bulaşıyor? 3-İnternet sitesindeki uygulamayı virüslümü yada değilmi diye anlayabileceğim bir program varmıdır? @Treyarch
  17. E

SSDlerden bilgi çalınabilir mi?

Piyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir şey mümkünmü? merak ettim
  18. E

Bonus.SSR FR 12 Virüs müdür?

msconfig den başlatmada Bonus.SSR FR 12 gördüm Windows 7 kullanıyorum virüs müdür bu şey?
Top Bottom