Arama sonuçları: *

1. C

sadece tarama yapmalık antivirüs olmayan program önerisi

arkadaşlar merhaba internetten bilmediğim şeyleri indirmekle pek işim olmaz ve bilgisayarı düzgün şekilde kullanmasını bilen birisi olduğumu düşünüyorum bu bağlamda kendime ghost spectre superlite kurdum windows defendersız çünkü defender herşeye virüs diyip duruyo ve sistemi yoruyor ayrıca...
  2. C

Kaspersky standart vs premium

Arkadaslar merhaba kaspersky alacağım ama bi turlu karar veremedim standart ve premium arasindaki fiyat farkina deyermi vpn i falan kullanmicam premiuimda uzman virus kontrolu cart curt biseyler var sizce gereklimidir
  3. C

sadece virüs taraması yapmak için program

Arkadaşlar merhaba sorunumu kısa olarak özetlemem gerekirse bilgisayarı temiz şekilde kullanan insanım fakat şüphelendiğim durumlardada windows defenderdan virüs taraması yapıyorum hiçbirşey çıkmıyor windowsun antivirüsünün iyi olmadığını biliyorum ama bana yetiyo bilmediğim sitelere girmiyorum...
  4. C

sistemi yormayan antivirüs

Arkadaşlar kısaca özet geçiyim bilgisayarı doğru düzgün kullanıyorum hatta bir dosya indirmiceksem bilmediğim linklere girmiceksem windows defenderı kapatıyorum ki bilgisayarı yavaşlatmasın fakat zaten sistemde birsürü oyun var ve windows defenderın zaten kendi taramaları aşırı yavaş saatlerce...
  5. C

ucuz antivirüs önerisi

arkadaşlar merhaba kasperskyın 30 günlük ücretsiz sürümünü denedim çok memnun kaldım fakat aylık fiyat yok tek seferdede 1 yıllık almak için o kadar para veremiyorum şu an ve bilgisayarı genelde oyun oynamak için kullandığım için pc yi yavaşlatmayacak kaliteli ucuz demeyimde kaspersky gibi...
  6. C

en iyi virüs tarama programı

arkadaşlar zaten antivirüs eset var ama her antivirüs her virüsü yakalayamadığı için antivirüs değil istediğim zaman açıyım bilgisayarımı baştan aşşağı tarasın ve birçok virüsü algılasın istiyorum sadece tarama uygulaması taraması iyi olan bi antivirüste olur yeriz şimdiden eyw
Top Bottom