Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

Modding SD 8 Gen 2 Kullanıcıları, Yaşadınız!

25 Ekim 2023 tarihinde tanıtılan Qualcomm Snapdragon X Elite, 8 Gen 2 tabanlı olduğu Windows sürücüleri ve teknik özellikleri ile doğrulandı. Renegade Project'e katkıda bulunan kişilerden biri olan Gustave Monce, Telegram grubunda bu güzel haberi duyurdu ve kendi Github hesabına X Elite'ın...
  2. EFI Shell

Modding (Dünya'da İlk ve Tek) Vestel Venus 5000'de Windows 10 Çalıştırdım

Evde boş duran Vestel Venus 5000'de Windows 10 Enterprise Build 15035'in Windows kurulumunu açmayı başardım Elhamdülillah. Buyrun video ve fotoğraflar: Bu eMMC'den: Bunlar microSD'den:
  3. EFI Shell

Modding Poco X3 Pro'ya Windows 10/11 Yüklenebiliyor

Merhaba. Türkiye'nin en popüler telefonlarından biri olan Poco X3 Pro için Windows 10/11 kurulabildiğini biliyor muydunuz? Poco X3 Pro, Windows 11 OOBE'sindeyken + Windows PE'deyken: https://donanimarsivi.com/poco-x3-proya-windows-11-yuklendi/ Gerekenler SM8150 için EDK2 UEFI USB Hub Klavye...
  4. EFI Shell

Modding Huawei P50 Windows Kuruldu

Huawei P50: https://donanimarsivi.com/huawei-p50-proda-windows-calistirildi/ Mi Mix 4, EFI Shell'de: Gustave'ın Microsoft Surface Duo 2 için geliştirdiği EDK2 UEFI ile Windows 10/11 kurulabiliyor (fotoğraftaki ise edk2-lahania'dan alınma). SurfaceDuoPkg'yi kendi cihazınız için...
  5. EFI Shell

Modding Vestel Venus 5000'de UEFI Çalıştırdım

Evet, Windows yüklemek için en mühim aşamayı @prmdmnn ile birlikte hallettik. Dünyada bir ilki yaparak, Vestel bir cihazdan UEFI Bootloader çalıştırdık. Şuanlık USB, eMMC gibi temel donanımlar çalışmıyor. Bunları çözmekle uğraşacağız. İnşAllah bundan sonraki adımımız Windows RT 8/8.1 ve Windows...
  6. EFI Shell

Modding Vestel Venus 5000/Go Cihazına Windows 10 Kurayım Mı?

Elimde annemin eskiden kullandığı Vestel Venus 5000 (2/16) var (Vestel Venus Go ile aynı cihaz). SD 212 olduğu için ARMv7 mimarili olan Windows 8/8.1 (bunlara Windows RT 8/8.1 deniyor ama normal Windows 8/8.1'ler) yada Windows 10 kurabilirim. Cihazın bir sorunu yok ve canım sıkıldı çünkü. Benim...
  7. EFI Shell

Modding Telefonuma Hangi Windows'u Kurayım?

Windows 11'den sıkıldım geçen. Sizce ne kurayım? ARMv7 için olan Windows RT 8/8.1 ve Windows 10 ARMv7 sürümlerini kurabilirim. TPM 2.0 ve Secure Boot da var (bunlar mühim değil ama yine de merak edenler için var). Telefon: Redmi Note 10S (Secret) (6/128)
Geri