Arama sonuçları: *

1. zerolite

Az önce "Whatsapp başka yerden oturum açıldı" diyerek hesaptan çıktı

Selam dostlar, Az önce "Whatsapp başka yerden oturum açıldı" diyerek hesaptan çıktı. ama telefona kod falanda gelmedi bunun sebebi ne olabilir? tedirgin oldum.
  2. zerolite

Android Eski telefondan yeni telefona wp aktarınca eski veriler silinir mi?

Eski telefondan yeni telefona wp verileri aktarılınca eski telefon verileri silinir mi? bilgisi olan arkadaşlar var mı?
  3. zerolite

Android VLC Player TV yansıtınca alt yazı seçmeme rağmen gözükmüyor.

VLC Player TV yansıtınca alt yazı seçmeme rağmen gözükmüyor.
  4. zerolite

Android Nutaku.net nedir virüs var mıdır?

Arkadaşlar merhaba, yabancı haber sitesinde geziyordum diğer taraftanda bilgisayarda oyunun başlamasını bekliyordum. Sonra oyun başladı ben telefonun ekranı açık bir şekilde yatağa bıraktım sonrasında telefonu elime aldığımda nutaku.net isimli bir adult oyun platformu gibi bişey açıktı, reklam...
  5. zerolite

Bütün bildirimler ekrana geliyor

Arkadaşlar eskiden Facebook, Twitter vb uygulamalarin bildirimleri sadece çubuğa baktığımda gözüküyordu ancak bu gün normal WhatsApp dan mesaj gelir gibi üstte gözüküyor ve bu beni çok sinirlendiriyor telefonu kirasim geliyor grubum olduğundan her saniye bildirim geliyor bunu nasıl kapatırım...
  6. zerolite

Instagram takipten çıkma uygulamaları çalışmıyor.

Dostlar merhaba, son 1-2 haftadır forumda yokum öncelikle hepinize selam. Neyse konumuza geçelim bir çok kullanıcı hâli hazırda Instagram için takipten çıkma programlari kullanıyor, bende bir sayfam da bu programlardan birini kullanıyordum ve gayet sıkıntısız çalışıyordu. Ancak şuan da hiç bir...
Geri