Arama sonuçları: *

1. A

xiaomi Eu rom vs global rom?

Merhaba mi10t lite cihazım var ve hala android 10 gözüküyor ve güncelleme şuan için yok gözüküyor ama internete baktığımda android 11 aldığını avrupalı kullanıcıların android 11 e güncellediğini okudum ayrıca miui 12.5 ile geliyormuş bende hala miui 12.0.2 var. Android güvenlik yaması temmuz...
  2. A

Xiaomi güvenlik uygulaması sorunu?

Mi10t lite telefonum var ama bazen güvenlik uygulamasındaki hızı arttır gidiyor ve yerine veri kullanımı geliyor yeniden başlatmama rağmen bir şey değişmiyor vidgetlerde de kısayolu yok onu nasıl getirebilirim acaba?
  3. A

NFC kart uygulaması?

Merhaba telefonumda nfc desteği var ve ben bunu otobüse binerken kullanmak istiyorum ama kayıt için bir uygulama bulamadım bildiğiniz bir uygulama var mı? Yada telefonun kendi ayarlarından bir şey yapabilir miyim? (Telefonum mi10t lite)
  4. A

İnstagram giriş hareketleri sorunu

Benim hesabımda çift faktörlü doğrulama var yakın zamanda giriş hareketlerinde apple iphone diye bir chiaz vardı.Bana veya aileme ait değil. Giriş hareketlerinde o cihadan oturumu kapatıp şifremi değiştirdim ve bugün gene aynı cihaz gözüküyordu.Ve hesabımda hiçbir değişiklik de olmuyor.Benzer...
Top Bottom