Arama sonuçları: *

1. Bthn_Klkc

Google Fast Pair Pop-up Bildirimi Olmuyor

Herkese selamlar sevgiler. Fast Pair destekli kulaklık satın almıştım ama bağlandığı zaman animasyonlu pop-up gelmesi lazımken normal bildirim şeklinde ismi yazıp şarjı gösteriyor. Bunun çözümü nedir acaba bilenler yardım ederse sevinirim. Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
  2. Bthn_Klkc

Google Fast Pair Kullanmak için Aynı Marka Kulaklık ve Telefon mu Gerekli?

Herkese selamlar sevgiler. Google'ın Fast Pair(BT kulaklık, hoparlör vb. cihazları bağlarken pop-up bildirim olarak çıkıyor ioslarda kulaklık bağlarken çıkan ekran dersem daha anlaşılır olur) diye bir teknolojisi var görmüşsünüzdür, bunu kullanmak için illa aynı marka kulaklık ve telefon mu...
  3. Bthn_Klkc

Sistem Uygulamaları PopUp Bildirim Kapatma

Herkese selamlar sevgiler. Telefon uygulamasının popup bildirimini kapatamıyorum bunu kapatmanın bir yolu var mı yoksa harici bir telefon uygulaması mı indirmem gerekiyor. Kapatmamın sebebi DynamicSpot kullanıyorum popup kapatma uygulamasınıda indirdim fakat telefon uygulamasının popupını...
  4. Bthn_Klkc

İMEİ Kaydı Hakkında Bilgi Edinme

Herkese selamlar sevgiler. İnfinix Note 40 Pro alacağım malum daha Türkiye'de olmadığı için elinde cihaz varsa getir onun İMEİsini işleyelim dedi(Bahsi geçen sohbet benle değil kardeşim aracılığı ile oldu) o yüzden bu soruyu buraya yazıyorum. Şimdi bu İMEİ kayıt türü ile İMEİ atılınca telefona...
  5. Bthn_Klkc

Telefon Göz Rahatlığı Modu Ekrana Zarar Verir mi?

Herkese selamlar sevgiler. Telefona bakarken beyazların sarı olduğunu gördüm ve bir an ekran yandı sandım ama sonradan aklıma göz rahatlığı modu geldi😂 Sorum şu göz rahatlığı modu ekrana zarar verir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
  6. Bthn_Klkc

Telefondan Tableti Remote Etme

Herkese selamlar sevgiler. Komik bir soru soracağım😅 Tabletimden YT'de geziyorum ama teleskopik tutucu da olduğu için sürekli kolumu kaldırmak istemiyorum😅 Telefondan tableti kumanda edebilecek bir sistem var mıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim hayırlı geceler dilerim.
  7. Bthn_Klkc

Uygulamaya Depolama İzni Vereceğim ama İzinlerde Gözükmüyor

Herkese selamlar. Başlıkta da görüldüğü üzere depolama izni vereceğim ama hiçbir izin gözükmüyor nasıl çözebilirim bu durumu?
Geri