Arama sonuçları: *

1. Armanc

Note 10 Plus için ROM

Telefonu android 15'e güncelleyebilirim ama bunlar çalışmayacak? Face unlock AirCommand Scan Document feature Back Portrait mode is broken (don't report anything about camera) Microphone when enabling both Hi Bixby and OK Google Sizce değer mi? Değmiyorsa Resmi Android 12 ROM unu indireceğim...
  2. Armanc

Odin Nasıl Kullanılır?

Samsung telefonuma ROM atacağım ama neresi daha bilinir bilmiyorum. Odinin alternatifleri nelerdir?
  3. Armanc

(YARDIM) Samsung Güncellenemiyor (Orjinal Samsung Root una nereden ulaşabilirim?)

Şu an bir Samsung Note 10+ kullanıyorum ama bootloader ını kapatmayı bilmediğimden (OEM Kilidi açık yani) Android 12 ye güncelleyemiyorum. Nasıl bootloader ı kilitlerim ve telefon şu an Andoid 9 sürümünde. Bir de bunu bilgisayarsız yapmam mümün mü? Değilse hangi program lazım?
  4. Armanc

Samsung Note 10+'da Programlı Açma

Merhaba hocalarım başlıkta da belirttiğim gibi android bir cep telefonun güç tuşuna basılı tutup elrana çıkan kapat bölümüne bastıktan belli bir süre sonra (örneğin 15 dakika) sanki güç tuşuna tekrar basılmış gibi açılmasını ve ana ekrana atmasını sağlamayı istiyorum. Ana ekrana atma işini...
  5. Armanc

(Ciddiyim) Müzik Çalarıma Hangi Custom Rom'ları Kurabilirim?

Hocalarım bu konuda ciddiyim. Aliexpress'ten getirdiğim walkman çakması MP4 çalarıma Custom rom kurmak istiyorum. Ama maalesef çoğu rom marka ve model istiyor ve benim cihazın markası belli değil. Cihaz markası (Samsung, Xiaomi falan) istemeyip direk kurabileceğim rom var mı? Cihazın linkini...
  6. Armanc

Android MP4'ün Android Sürümünü Guncelleyemiyorum

https://tr.aliexpress.com/item/1005005295956509.html Bu cihazı Çin'den getirttim. Yanında hıyar hediye geldi. Android sürümü 8.1 Oreo ve ben bunu hiç değilse 9 a güncellemek istiyorum. İnternetten baktım ne denediysem olmadı. Ne yapabilirim? (Bu konuyu onunla yazdım)
Geri