Arama sonuçları: *

1. R

arkadaşlar telefonuma rom atmak istiyorum yardımcı olur musunuz

elimde galaxy core prime adında eski bir cihaz var güzel hızlı bir rom atmak istiyorum da bir türlü beceremedim lineage os tavsiye ediyorlar genelde , şu an telefona ne youtube ne whatsapp ne instagram kurulabiliyor durumum bu SM-G360H modeli de
  2. R

xiaomi rom nasıl atabilirim

arkadaşlar ikinci el bir telefon aldım lakin saf android kurulu ben mıuı 13 e geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz rom nasıl atarım bilemiyorum (telefon rootlu)
  3. R

androidten anlayan biri lazım

telefonuma rom + kernel atmak istiyorum riskli bir işlem bana göre yanlış atarsam diye korkuyorum forumda bu konuda uzman olan biri varmı ?
  4. R

Eski s4 mini cihazıma root atmak istiyorum

elimde s4 mini bir cihaz var projede kullanıcaktım fakat otg bağlantısı yok bunun için root atılması gerektiğini öğrendim ama root atmak için de bootloader kilidinin açık mı olması gerekiyormuş tam anlamadım bootloader kilidini açmalı mıyım açıcaksam nasıl açarım açmak gerekmyorsa kolayca nasıl...
  5. R

telefondaki fotoğrafları bilgisayara aktarma

klasör bulup aktaramıyorum çok fazla klasör var program varmı tüm fotoğraf videoları bulup bilgisayarıma aktaracak sonra silicem dosyaları
Top Bottom