Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Android Pixel experience sıcaklık değerleri?

Selam arkadaşlar dün de bir konu açmıştım. Poco x3 pro cihazımda Pixel Experience Rom'a geçiş yaptım fakat telefon sıcak çalışıyor şarj olduğu esnada da epey yavaş şarj oluyor. Bazı arkadaşlar 2-3 gün sonra optimize olacağını ve normale döneceğini söylediler. Aramızda konu hakkında net bir...
  2. Yigkikt

Android Şarj yavaş mı oluyor?

Selam arkadaşlar Poco x3 pro kullanıyorum normalde 33w hızlı şarj var telefonda dün custom rom'a geçtim PixelOs kullanıyorum şuan ve telefonu şarja taktım. Ampere uygulamasından bakıyorum değerleri ss olarak aşağıya ekliyorum çok yavaş mı şarj oluyor ben mi anlamadım?
  3. Yigkikt

Modding Xiaomi bootloader saçmalığı

Arkadaşlar çıldırmak fıttırmak üzereyim geçen hafta bootloader kilidi açmaya çalıştım ve malum 1 hafta bekleme süresi verdi ben garanti olsun diye 1 hafta +2 saat bekleyerek kilit açmayı tekrar denedim bana 191 saat bekle diyo. Neden böyle saçma sapan bi bekleme zorunluluğu var birisi nolur...
  4. Yigkikt

Android Pixel Experience nasıl yüklenir?

Selam arkadaşlar xiaomi poco x3 pro telefonuma Pixel experience'in stable sürümünü yüklemek istiyorum lakin rom atmaya dair hiçbir şey bilmiyorum bilen arkadaşlar aşamalı ve anlaşılabilir şekilde nasıl yükleyip nasıl kuracağımı anlatabilir mi?
Top Bottom