Arama sonuçları: *

1. Batuw

TELEFONUM ÇALINDI ama bağlantım var

Arkadaşlar telefonum bu sabah çalındı fakat google cıhazımı buldan şarjını vs görebiliyorum konumu kapalı olduğu için konumunu göremiyorum bulmanın bir yolu var mı şarjım 70 1683301246 ayriyetten wp webe girebiliyorum işe yararsa diye yazayım
  2. Batuw

Babam telefonumu izliyor nasıl engellerim

Arkadaşlar tüm mesajlarımı falan görüyor wp web vs kullanmıyor sanırım yazılım satın almış ne yapmam gerek
  3. Batuw

Spor yaparak para kazanmak !

Arkadaşlar uygulamamız Sweatcoin adım attıkça size sweatcoin veriyor ve bu sweatcoin ile çeşitli şeyler satın alabiliyorsunuz eğer premium hesap alırsanız nakitde cekebiliyorsunuz ve adımların 2x sayılıyor diye biliyorum ben direk para kazancam diyenler değilde uzun vadede düşünenler için güzel...
  4. Batuw

WhatsApp silinen sohbeti geri getirme

Arkadaşlar biriyle olan bütün mesajlarımı sildim ama pişmanım şimdi geri getirmek istiyorum bir yolu var mı ? Telefona hiç format atmadım veya wpyi silmedim
  5. Batuw

Sweatcoin uygulamasını önerir misiniz ?

Arkadaşlar bello bir süredir kullanıyorum ve uygulamadanpara vs çekildiğini duydum shopdaki şeyler ilgimi hiç çekmedi ve shop mantığı nasıl çalışıyor çözemedim sanırım açık arttırma var neyse uygulamayı kullananlar bana yardımcı olabilir mi ?
  6. Batuw

Müzik dinlerken video çekme

Arkadaşlar müzik dinlerken video nasıl kaydedebilirim telefonum GM9 pro spotifydan müzik calarken video çekemiyorum
  7. Batuw

Opera GX mobile çıktı

Arkadaşlar mobile GX geldi şu anda onu kullanarak yazıyorum pcdeki mantığı tam olarak oturmuşlar reklam engelleyici indirimli / bedava oyunlar (mobil) ve benim çok hoşuma giden iphonelerdeki gibi dokunmatik bir tuş var o oldu şu anlık sadece googleye göre bir tık yavaş geldi onun dışında gayet iyi
Top Bottom