Telefonumdan Mario Bros. oynamak istiyorum ancak bildiğim bir site var onda da Nintendo ve atari 2600 gibi konsolların romlarını bulamadım.
Hangi emulatörü kullanmam gerek onu da bilmiyorum.
Bu oyunları heralde korsan yüklemek zorunda kalıyoruz.
Oynayacağım oyun Vice City Stories.
Üstünde rom felan yazıyor.
Bu rom telefona atılan rom ile alakası var mı?
Telefona zararı olur mu?
Dün akşam yanlışlıkla açtım.Nasıl silebilirim?İlk alan şifresini girmişti telefonuma.Sildim kilidi ancak bir zararı olur mu?
1589612824
Birde telefon yeniden başladığında sesli mesaj olup olmadığını kontrol eden bir mesaj var.O nedir?
Şimdi SAN fierro içindeydim.Silah gitmesin diye katie ile sevgili olmuştum.Ölünce yanında başladım ve bir araba alıp yemek yiyelim dedim çıkınca denisin arabası vardı.Yanına gittim randevu bozuldu.
Kuzenim telefonuna her ne kadar yükleme desem de apk yüklemiş.Canı çok sıkılmış.Bana sordu sen bilirsin zarar gelir mi?dedi.Ben de tabii ki bilirim yav,ama bir kısmını kontrol etmem gerek dedim.Çocuğa ne diyim?
Evdekal maksadında güzel bir oyun oynamak istiyorum.FPS olursa güzel olur.Akıcı oynanırsa güzel olur ayar takıntım yok.
Oynadıklarım(telefonda var)=
Pubg Mobile.
Critical OPS .
GTA:SA(Eğer oynamış olan varsa GTA 3 önerebilir).
İstemediklerim=
Call Of Duty Mobile.
STANDOFF 1 ve 2.
Mobile Legends...
Evdekal maksadında güzel bir oyun oynamak istiyorum.FPS olursa güzel olur.Akıcı oynanırsa güzel olur ayar takıntım yok.
Oynadıklarım(telefonda var)=
Pubg Mobile.
Critical OPS .
GTA:SA(Eğer oynamış olan varsa GTA 3 önerebilir).
İstemediklerim=
Call Of Duty Mobile.
STANDOFF 1 ve 2.
Mobile Legends...