Arama sonuçları: *

1. EMREG

Android Mario Bros. İçin emulatör ve site önerisi.

Telefonumdan Mario Bros. oynamak istiyorum ancak bildiğim bir site var onda da Nintendo ve atari 2600 gibi konsolların romlarını bulamadım. Hangi emulatörü kullanmam gerek onu da bilmiyorum.
  2. EMREG

Android X3 NFC 60 HZ ile 120 HZ arasında ne kadar şarj farkı olur?

Şarj konusunda 120 hz hemen bitirir mi 60 hz e göre? 1626276036 Hızlı şarj bataryaya zarar verir mi?
  3. EMREG

X3 NFC MIUI 12.0.7 Güncellenmeli mi?

Güncelleme yeni geldi hemen güncellenmeli mi telefon 12.0.5. X3 NFC.
  4. EMREG

İnstangram takip eden kişiyi takipimizden çıkarma.

Arkadaşlar 216k takipçisi olan hesabın biri beni takip ediyor. Bunu nasıl takibimden çıkarırım?
  5. EMREG

PPSSPP Üzerinden oyun nasıl oynanır?

Bu oyunları heralde korsan yüklemek zorunda kalıyoruz. Oynayacağım oyun Vice City Stories. Üstünde rom felan yazıyor. Bu rom telefona atılan rom ile alakası var mı? Telefona zararı olur mu?
  6. EMREG

Android Miui 12 geldi!Note 8.

Güncelleyim mi?Şarj sorunu felan var mı?
  7. EMREG

Android Xioami ikinci alan nedir?

Dün akşam yanlışlıkla açtım.Nasıl silebilirim?İlk alan şifresini girmişti telefonuma.Sildim kilidi ancak bir zararı olur mu? 1589612824 Birde telefon yeniden başladığında sesli mesaj olup olmadığını kontrol eden bir mesaj var.O nedir?
  8. EMREG

Android Jiroskop sensörü ne işe yarar?

Pubg mobile'de felan var o tarz bir şey mi?Pek zararı var mı olmamasının?
  9. EMREG

Gta sa mobil çok saçma bir olay oldu.

Şimdi SAN fierro içindeydim.Silah gitmesin diye katie ile sevgili olmuştum.Ölünce yanında başladım ve bir araba alıp yemek yiyelim dedim çıkınca denisin arabası vardı.Yanına gittim randevu bozuldu.
  10. EMREG

Android Belleğe yazmak ne demek?

Kuzenim telefonuna her ne kadar yükleme desem de apk yüklemiş.Canı çok sıkılmış.Bana sordu sen bilirsin zarar gelir mi?dedi.Ben de tabii ki bilirim yav,ama bir kısmını kontrol etmem gerek dedim.Çocuğa ne diyim?
  11. EMREG

Android 11 dakika video 2GB.

EBA TV çok hızlı işlediği için annem videoları çekmeye başladı ancak 5 dakika video 1,50 GB felan,1080P60 kayıt alıyorum.
  12. EMREG

Android Mobil için ücretsiz savaş veya eğlenceli oyun önerisi

Evdekal maksadında güzel bir oyun oynamak istiyorum.FPS olursa güzel olur.Akıcı oynanırsa güzel olur ayar takıntım yok. Oynadıklarım(telefonda var)= Pubg Mobile. Critical OPS . GTA:SA(Eğer oynamış olan varsa GTA 3 önerebilir). İstemediklerim= Call Of Duty Mobile. STANDOFF 1 ve 2. Mobile Legends...
  13. EMREG

Android MIUI Güncellemesi gelince hemen güncellenmeli mi?

Geldiği gibi güncellenmeli mi?
  14. EMREG

Mobil için ücretsiz savaş veya eğlenceli oyun önerisi

Evdekal maksadında güzel bir oyun oynamak istiyorum.FPS olursa güzel olur.Akıcı oynanırsa güzel olur ayar takıntım yok. Oynadıklarım(telefonda var)= Pubg Mobile. Critical OPS . GTA:SA(Eğer oynamış olan varsa GTA 3 önerebilir). İstemediklerim= Call Of Duty Mobile. STANDOFF 1 ve 2. Mobile Legends...
  15. EMREG

Telefona OC olur mu?

Rom'sum 4gb ram telefon 8gb olur mu?Mennunum fazlasıyla ama merak ediyorum.
Top Bottom