Arama sonuçları: *

1. dostecann

IPhone'dan gelen resimlerde bozulma oluyor

Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum dün fark ettim ki arkadaşlarımın bana WhatsApp'dan gönderdiği iPhone ile çekilen fotoğrafları yakınlaştırdığım zaman fotoğrafta pikselleşmeler, bozulmalar oluyor. Zaten ekte paylaşacağım. Bu durumu yaşayan oldu mu, nasıl çözebilirim bunu?
  2. dostecann

Android bildirim gelmesin istiyorum

Zaman zaman telefonumu başkalarına verirken bildirim gelmemesini istiyorum. Bunun için bir ayar var mı? Galaxy S20FE kullanıyorum.
  3. dostecann

Telefonunuzu kaç hz kullanıyorsunuz?

S20 FE kullanıyorum. Pürüzsüz 120 hz seçeneği var fakat adaptif şekilde çalışmadığı için normale göre fazla pil tüketiyor. Başka telefon kullananlar ekranınızı kaç hz de kullanıyorsunuz? Adaptif seçeneği olmasa bile 120 hz kullananlar var mı? Bir şeyler izlerken pili gereksiz türketmiyor mu?
  4. dostecann

Android deprem için uygulama önerisi

Biliyorsunuz bazı uygulamalar depremi birkaç saniye de olsa erkenden bildirimini verebiliyor. Bu şekilde çalışacak kaliteli bir uygulama var mı bildiğiniz? Android'in kendi özelliğinin çalışması için konumunun sürekli açık olması gerekiyor bundan dolayı uygulama arayışındayım.
  5. dostecann

Telefonumda 5G olup olmadığını nasıl anlarım?

Dün Samsung Galaxy s20 FE model bir telefon aldım 5G özelliği olup olmadığını kontrol etmek istiyorum nasıl bakabilirim?
  6. dostecann

Arkaplanda uygulama olması pil tüketir mi?

Xiaomi cihazımda uygulamalar arası geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebilmek için şöyle bir ayar yaptım. İstediğim oldu ve arkaplandaki uygulamalara geçiş yaptığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum. Fakat bu pil tüketimine ne kadar etki eder?
  7. dostecann

IPS ekranda karanlık tema pil tasarrufu sağlar mı?

Note 8 Pro da karanlık tema bir tasarruf sağlar mı? Veya siyah bir duvar kağıdı vs beyaz bir duvarkağıdı kullanmak pil ömrünü değiştirir mi?
  8. dostecann

Xiaomi reklam sorunu

Tüm seçenekleri denememe rağmen hala uygulama önerileri çıkıyor karşıma. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Edit: Üç yıldır kullanmama rağmen bulamamıştım şu mereti. Şu an buldum, biraz boş bir konu idi zaten. Konu kapatılabilir.
  9. dostecann

ROM sonrası Mi hesabı kalkar mı?

Selamlar, anneme ikinci el bir Xiaomi cihaz almıştık. Fakat telefonu her güncellediğimizde önce ki sahibinin mi hesabının şifresini istiyor. Bizde tabi ki bunlara ulaşamıyoruz. Mi flash üzerinden formatlayıp ROM atsam düzelir mi?
  10. dostecann

Note 8 Pro yeniden başlatma sorunu

Telefonuma bugün TWRP atmaya çalışırken bozuldu ve hiç açılmadan restart atıyor sürekli. Mi Flash ile ROM yükledim fakat telefonumun ekranında bu ROM'un bozuk olduğuna dair bir yazı belirdi şimdi Gsmturkey'den bir ROM yüklüyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Geri