Arama sonuçları: *

1. Sahin416

A73 5G Batarya Performansı.

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 2 gün önce elime A73 5G modeli ulaştı ve kullanmaya başladım. Daha önce de forumda S20+'dan A73'e geçilir mi diye başlık açmıştım. Dün itibariyle uygulama ve yazılım güncellemelerini tamamladım. Bugün ilk kullanımıma göre bataryası beni oldukça şaşırttı. Sizin de...
  2. Sahin416

İOS vs Android ? Sizce Hangisi ?

Evet arkadaşlar soru gayet açık aslında. Sizce İOS mu yoksa Android mi ? Günlük bir kullanıcı için söylüyorum, çok oyun oynamayan sosyal medyada takılan özellikle gmail ve video editi ile uğraşan biri için sizce İOS mu yoksa Android mi daha başarılı ?
  3. Sahin416

Emulator olmadan oyun oynama ??

Arkadaşlar herkese selamlar biliyorsunuz ki mobil oyunlar artık pc seviyesine yaklaşıyor. Benim kafamda da bir soru var. Asphalt 9, call of duty, genshin gibi oyunları emulator olmadan pc'de oynamanın bir yolu var mı ? Yani demek istediğim şu android bir emulator sistemi yoruyor. Bu oyunları...
  4. Sahin416

Donanım arşivi mobil uygulaması.

Arkadaşlar donanım arşivi mobil uygulaması çıkmasını ister miydiniz ? Hem Android için hem de ios için basit sade ve oldukça kullanışlı bir uygulama yapılsa nasıl olur ?
Top Bottom