Arama sonuçları: *

1. zerolite

iPhone 11 maske ile face id var mı?

Arkadaşlar sağlık sektöründe olduğum için maskeli face id eklemek istiyorum ama öyle bir seçenek yok ve çıkmıyor, 12 ve üstü modeller için mi var sadece
  2. zerolite

Capcut 60 fps videoyu 60 seçmeme rağmen 44 fps kaydediyor

Dostlar selam, 60fps kullanmam gereken bir video var ama bunu capcut 44 fps kaydediyor, böyle olunca da bir yere yüklediğimde 30 fps yüklüyor. Bu neden böyle oluyor? 2/4k 60fps seçili ama 44 fps kaydediyor.
  3. zerolite

IOS iPhone 11 güncelleme desteği bitince kaç yıl daha uygulama desteği alacak?

Merhaba, iPhone 11 güncelleme desteği bitince kaç yıl daha uygulama desteği alacak? Şu an İOS 12 Üzeri çoğu telefon uygulama indirebiliyor çünkü. Elimde iPhone 11 var memnunum uygulama desteği bitene kadar kullanmayı düşünüyorum çünkü.
  4. zerolite

Getcontact sildikten sonra bile mesajlara erişebilir mi ?

Dostlar selam, yıllar sonra zaten telefonumuz her yerde var diyerek getcontact kurdum ve ardından silip hesap silme talebi oluşturdum. Ancak az önce instagram şifre yenileme talebi gönderildi sms olarak. Benim sorum şu getcontactı telefonumdan silmeme rağmen güncel mesajlara erişebilir mi ? Eğer...
  5. zerolite

IOS "şarj etme, iPhone sıcaklığı nedeniyle ara verilmişti" sorun teşkil ediyor mu?

Dostlar selam, IP11 cihazımı 2 ay önce Amazon'dan satın aldım bugün şarjdan çıkardıktan sonra çok ilginç bir uyarı ile karşı karşıya kaldım. "şarj etme sıcaklık nedeniyle ara verildi" ancak telefon şarj işlemindeyken ben herhangi bir şekilde telefon ile uğraşmıyordum. Bu sorun bir teşkil eder...
  6. zerolite

IOS Telefon sessizdeyken sirinin sesini açma var mı?

Dostlar selam, IP11 Kullanıyorum ve telefon sessizdeyken siriye sorularım oluyor. Bilgisayar kullanırken işim varken direkt ekrana bakmaktansa okumasını istiyorum, ancak telefon sessizdeyken ilk mesaja sesli cevap veriyor sonrasına sessiz devam ediyor. Bunun bir yolu yordamı var mı? nasıl...
  7. zerolite

IOS App Store bağlanamıyor

Dostlar selam, iphone 11 kullanıyorum app store bağlanamıyor hatası alıyorum. Bunun çözümü var mı?
  8. zerolite

IOS Iphone 4s Jailbreak yolu var mı?

Dostlar selam, Şuan ki telefonum Redmi Note 8 ancak yanında 4s'te kullanıyorum çünkü redmi note 8 delirdi ve durduk yere kapanıyor kitleniyor vb. O sebepten sim kartım 4s'te sosyal medyalar note 8 de bulunuyor, benim sorum şu 4s'i birinci telefon haline getirmem mümkün mü? Çünkü hala taş gibi...
Geri