Arama sonuçları: *

1. Shooter_U

İphone 7 Plus kullananlar bakabilir mi ?

Merhaba 7 plus 128gb sahibiyim İnstagram da gezerken bazen ses görüntü kayması yaşıyorum sizdede böylemi ? Yada çözümü varmı özel ayar vs ?
  2. Shooter_U

İphone programsız PC ye dosya aktarmak ?

Kablo ile programsız telefona indirmiş olduğum bir dosyayı aktarmam mümkün mü ? Kablo ile bağlıyorum sadece DCIM klasörü gözüküyor . İndirilenler klasörümde bir dosya var onu PC ye atmam lazım
  3. Shooter_U

İOS Airdrop sorunu ??

İp 13 cihazımda Airdrop açtığımda Sadece Kişiler aktif olmuyor. Ama Herkes yaptığımda açılıyor sebebi ne olaki ??
  4. Shooter_U

Iphone 13 samsung 25w adaptör sarj edilir mi ?

Iphone 13 siparis verdim elimde25wsamsung hizli sarj alaeti var sorun olurmu
  5. Shooter_U

İos iyileştirilmiş pil şarjı yan sanayi batarya

bu ayar acaba orijinal olmayan bataryalarda aktif olmalı mı ? 8 plus ta Bix marka batarya kullanıyorum çok uzun ekran süresi alıyorum
  6. Shooter_U

8 plus Ture tone devre dışı

Ekran değişmedi orijinal. Ama üst kamera mikrofon flexi değişti.yeni farkettim true tone devre dışı kalmış . Nasıl aktif edebilirim
  7. Shooter_U

iPhone zam gelmiş hayırlı olsun

12 den aldığım 13 ü satma zamanı gelmiş 😂 2 3 aylık kaça satmalıyım Bugün yeni iPhone SE ve yeni iPad modellerini tanıtan ABD'li teknoloji devi mevcut tüm ürünlerine yeniden zam yaptı. iPhone 13'ün fiyatı 16.299 TL'den 18.999 TL'ye yükseldi. iPhone 13 Pro modeli ise 21.499 TL'den 24.999 TL'ye...
Top Bottom