Arama sonuçları: *

1. GTX 1060

iPhone 13 Pro Max 60 FPS video çekmiyor

Arkadaşlar iPhone 13 Pro Max telefonum ile 60 FPS te çektiğim video 30 fps olarak kayıt oluyor neden öyle oluyor ? Gece gündüz farketmez hep öyle oluyor.
  2. GTX 1060

İPhone RAW ve HDR Modu nedir ? Ne işe yarar

Arkadaşlar İPhone 12 PMX cihazımda RAW ve HDR modları bulunuyor bunlar tam olarak ne işe yarıyor ? Amatör fotoğraf çekimleri yapacağım, bu modların açık mı olması gerekiyor ? Kapalı mı ? Nasıl tavsiye edersiniz ? Artıları varmı ?
  3. GTX 1060

IOS İphone 4 iCloud kırma

Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor) Cihazın kutusu falan var ama faturası...
  4. GTX 1060

IOS iPhone Pil Sağlığı Nasıl Düşer ?

Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce aldığım iPhone XS pil sorunlu çıktı 3 haftada %100 den %93 e indi satıcı firma herhangi bir sorun olmadığını eğer 1 hafta içerisinde %1 daha düşerse (%92 ye) direkt cihaz değişimi yapacaklarını söylediler. Pil Sağlığını 5 günde %93 dan 92 ye nasıl düşürebilirim...
  5. GTX 1060

İphone Pil Sağlığı %1 Nasıl Düşürülür ?

Arkadaşlar Kuzenim Amerika’da Apple’dan yenilenmiş XS Max almış 2 ay sonra pilde sorun olduğunu fark etmiş 2 ayda %100 den %89 a düşmüş bugün gittiğinde eğer pazartesi gününe kasar %1 düşüş yaşanırsa İphone 11 ile değiştiririz demişler. Şimdi soru şu 3 günde iPhone pil sağlığı %89 dan %88 e...
  6. GTX 1060

IOS İphone hangi ayarlarda video çekmeliyim ?

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki gibi videolar çekmek istiyorum bu tarz videoları nasıl çekerim ? Bir adet el tripodum var hep kalabalık yerlerde dolaşıyorum video çekmeyide seviyorum böyle videolar nasıl çekebilirim ? Ve hangi uygulama ile düzenleyebilirim ? (video sahibinin telefonu İPhone X...
Top Bottom