Arama sonuçları: *

1. M

Macbook air m1 den steam oyunları oynanır mı ?

Selam herkese macbook air m1 var bende böyle rdr2 cyerpunk filan istemiyorum masaüstü bilgisayarım var orda daha rahat oluyor oynuyorum da bazen oturmaktan sıkılınca filan uzanıyorum böyle rahat rahat hollow night , ori , celeste , katana zero vb tarzı oyunlar oynayasım geliyor macbook air m1...
  2. M

Galeriden sildiğim şey i cloud dan silinir mi ?

İş gereği gereksiz anlık çekip daha lazım olmayacak bi ton fotoğraf var telefonda yedekleniyor hep detaylı bi temizlik yapıcam galeride ama bi de ayrı olarak ı cloud filan silmeme gerek var mı yedeğini de komple silebilir miyim tek seferde ? Teşekkür ederim
  3. M

Whatshapp acil durum kestirmesi oluyor mu ?

Arkadaşlar iphone telefonlarda hani sessize alsak bile bazı kişileri acil durum kestirmesi ayarlayıp o kişiler arayınca sessizde olsa bile telefon çalıyor. Bunu whatshapp arama ve mesajlarında yapabiliyor muyuz ?
  4. M

Whatshapp sohbet açıkken mesaj sesi nasıl kapatılır

Arkadaşlar telefonum iphone mesela biri mesaj atınca not sesi geliyor o tamam telefona bakmıyorken filan mesaj geldiğini anlıyorum ama sohbet açıklen ben ve karşısı mesaj gönderince pıt filan diye sesler geliyor ya gıcık oluyorum ona kapatmayı bulamadım kapatabiliyor muyuz ? Sadeve sohbet...
  5. M

Biri arayınca eski iphoneda da çalıyor telefon

Arkadaşlar yeni iphone telefon aldım sim kartını da yenisine taktım eskisi de yanımda başka işler için kullanıyorum ama birisi arayınca sim kart olmamasına rağmen eskisinde de telefon çalıyor açabiliyorum yenisinde de çalıyor bazen açılmıyor yenisinde anlamadım :D eski telefonda çalmasını...
  6. M

iki iphone arasında rehber alışverişi oluyor mu ?

arkadaşlar iyi akşamlar babamın telefonu iphone xr modeli benimki de iphone 14 babamın telefonunda tanıdık herkesin telefon numarası var nerdeyse . benimkinde olmadığı için tek tek kaydetmeye üşeniyorum tüm rehberini benim telefonuma aktarabiliyor muyuz başka bir şey gelmeden
Geri