Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

İOS 17ye geçtim şebeke gitti

yurtdışı 14 pro daha zamanı vardı güncelleyince şebeke gitti ne yapmalıyım
  2. TinerciAlper

İphonelerde kayıt uzatma nedir

instada bir reklamda gördüm 1-2 yıllık yada sınırsız şeklinde geçici kayıt yapabildiklerini söylediler doğru mu sınırsız gibi kayıt uzatma gördüm merak edim wpden yazdım konuşma ektedir 1676721037 @şahin doğan
  3. TinerciAlper

İphone 14 pro ile çektiğim fotograflar

Makro cekim haric çoğu modunu denedim evet basarili bir kameraya sahip gece modu oldukca iyi hayatimda hic iphone kullanmamistim ilk basta begenmesemde fotograf kalitesi cok hosuma gitti.fotograflar androide gore cok daha kaliteli ve cok daha az yer kapliyor 1675781169 @Osmanhoca 1675781224...
  4. TinerciAlper

İphone 14 için hangi adaptörü almalıyım

bugün 14 pro aldım ama içinden adaptör çıkmadı 26w gibi milattan kalma bir değer destekliyor ben 20w adaptör mü almalıyım 30w mi aralarında bi 20wlik daha fiyat farkı var edit edit:hala alışamadım ama şuanlık ilk kullanış olarak tavsiye etmem telefonu 1 haftadan sonra detaylı inceleme yapacağım
  5. TinerciAlper

IOS Çift E sim 4+4 ay kullanılıyor mu?

yurtdışı iphone alıcam çift e simli kutusunda çift imei var 4+4 ay kullanabiliyormuyum
  6. TinerciAlper

Iphone 7 Kasıyor Donuyor ve Sıfırlanmıyor

Babam habersiz 2kya iphone 7 almış neyse hicbisry bilmiyorum degiseni vs niye aldin diyorum öylesine diyo bazen anlayamiyorum bu adami telefon donuyor ayarlara sms neye girersem sifirlamadada donuyor kafayi yedirtcek ayarlarda zaten ilerlemek icin 5dk bekliyorum kafayi yicem nasil duzelir bu...
Top Bottom