Arama sonuçları: *

1. Yusufx

İos 17.6.1'e geçilir mi?

İphone 11 kulanıyorum ios 17 çıktığından beri hatalardan dolayı geçmedim şimdide betadan bile çıkmış ios 17.6.1 e kadar gelmiş hata ile karşılaşan var mı geçmeli miyim? @HacıSOFU @şahin doğan
  2. Yusufx

Gaza geldim ios 17 geçiyorum :D

İphone 11 kulanıyorum sürekli İOS17'ye geç demesinden sıkıldım ve artık beklemektende sıkıldım geçeyim dedim şuan yüklüyor bakalım bir sorunla karşılaşıcak mıyım yapmam gereken bir ayar var mı geçtikten sonra ?
  3. Yusufx

İos 17 geçilir mi? ( Sorunlar devam ediyor mu)

Iphone 11 kullanıyorum ios 17 çıktığından beri bi karar verip geçemedim halen pil sorunları falan devam ediyor mu ? @şahin doğan
  4. Yusufx

iPhone 11 İOS 17 geçilir mi?

halen sorunlar devam ediyor mu iPhone 11 cihaza sahibim geçmeli miyim?
  5. Yusufx

İOS 17.02 çıktı geçmeli miyim?

17.02 yi bekliyordum hata varsa düzeltsinler diye sizce geçilir mi pile zarar vermesin yeter sonra geri dönüşü olmuyor onun. Cihaz Iphone 11
  6. Yusufx

IOS 17.01 GÜNCELLEMESİ YAYINDA!

1-2 Sürüm bekliyelim dedik hemen yeni güncellemeyi yayınlamışlar güncellemede cihaz donanım açıkları ve güvenlik açıkları gibi şeyleri kapatmışlar bence biraz daha beklenilebilir ios 17'e yükseltmek için.
  7. Yusufx

BUGÜN IOS 17 ÇIKIYOR!

Bugün iPadOS ve ios 17 çıkıyormuş düşünceleriniz neler geldiğinde kuracakmısınız? Güncellemeyi alıcak modeller: iPhone Xs iPhone Xs Max iPhone Xr iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone SE (2020) iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 mini iPhone 13...
  8. Yusufx

12 Eylül Apple sizce neler olucak?

Iphone 15 özelik tahminleri ve iPhone 15 dışında sizce neler gelecek yeni telefon gelme ihtimali varmi ne diyorsunuz ?
  9. Yusufx

İphone 6s telefonda icloud nasıl kırılır?

Arkadaşımın 6s telefonu var normal ayarlar yerinde kendi iclodu var ama app storeda uygulama güncellerken telefonu aldığı adamın icloudu duruyor format mı atmalıyız napmalıyız? 1688994536 @şahin doğan
  10. Yusufx

iPhone sürekli başka şarj adaptörüne takmak zararlımı

Evde şimdi orijinal adaptör var iş yerindede Samsung adaptör ve markası belli olmayan dönüştürücü sarj kablosu iş yerinde farklı böyle birseyse şarja takmak zarar verir mi pile (iPhone 11)
  11. Yusufx

İphone'da şarj %80'i geçince otomatik durmasını nasıl ayarlarım?

Kestirmelerden mesaj atmayı ayarladım ama direk şarj olmayı engelliyebilicek bir özeliği varmı çünkü unutuyorum şarjda.
  12. Yusufx

İphone 11 telefonda oyunda ısınması zarar verir mi ?

Zuuks'un yaptığı oyunlar oluyor mesela otobus simulator, tır simulator gibi orta ayarlarda oynuyorum genede telefon ısınıyor pile etkisi olur mu yada ne kadar oynamam gerekiyor ( Şarjda değil )
  13. Yusufx

İphone da şarj %80'i geçmemesi için hangi ayarı açmamız gerekiyor ?

Şarj tam dolmamasını önermiştiniz zaten bunun ayarı varmış açınca geçmiyormuş %80'i falan o hangisi oluyor pil yerinde iyileştirilmiş pil şarjı kısmındaki tik açık o ise iş yapmıyor sanırım.
  14. Yusufx

İphone uygulama arşivine nasıl uygulama ekliyebilirim?

IOS 16'ya uygulama arşivine uygulama eklemeyi bi bulamadım internete en sağa yaptığımızdaki klasörlere nasıl uygulama ekliyebiliyoruz klasorlere ?
  15. Yusufx

İphonelarda neden %100'e kadar şarj etmek zararlı ?

Merhaba dün iphone 11 aldım ikinci elde uzun zamandır şey olayını görüyorum en az %20 olduğunda şarj takın %80 de falan çekin neden yani bir telefon neden %100 şarj olmuyor neden bataryaya zarar veriyor bunu anlamadım kulaktan duyma laf mı gerçek mi napmalıyım?
  16. Yusufx

Android üzerinden IOS taşıma yaptım ama taşımadı galiba

taşıma yaptım kurulumdaken ama kişiler falan bomboş sıfırdan kurmadan tekrar taşıma yapabilirmiyim?
  17. Yusufx

İphone aldım ama şarj aletim yok sizce bu şarj aletini kulanmalımıyım?

Samsungun adaptörü var bide belediyenin dağattığı bi tane şarj kablosu var çoklu ordan şarj etsem zarar verirmiyim napıcağım?
  18. Yusufx

IOS 17 TANITIM YAYINI BAŞLADI! 😲 - WWDC 2023

Saat 20:00'da apple youtube yayını ile beraber yeni ios 17 ve bazı ürünler tanıtılıcak kaçırmayın derim! iOS 17 almayacak modeller iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X
  19. Yusufx

İphone kameraları neden daha kaliteli? 12MP olmasına ragmen.

Son zamanlarda merak etmeye başladım bazı telefonlar falan MP olarak ne kadarda yüksek olsa iphone'ye yetişemiyor kamera kalitesinde mesela bir android cihazın MP si yüksek görüyorum İphone 11 12MP diyor ama her türlü daha kaliteli bu nasıl olabiliyor teknolajisinden dolayı falan mı?
Top Bottom